Berivanz Ponciginannesi_ ilkcan gerçekten güzel değil ondan sinmiyordur içinize Atlas gibi Doğu gibi isimler çok daha cool ve tek isim kesinlikle olmalı 🙂
prettywoman Erkek ismi gerçekten zor ben de karar veremedim Yaman Miran Karan hoşuma gidiyor yanına efe eklemeyi düşünüyorum bakalım eşimi ikna etmem lazım önce Yağız ve Yiğit de listemde bakalım
Ummugulsum_44 Ponciginannesi_ şimdilerde Ömer Halis ısınıyor içime eşimde asker ziyaretine de gitmiştik ilk evlendiğimizde balayından dönerken belki Ömer Halis koyarız bilmiyorum çok kararsızım
Ozlemdmn Ponciginannesi_ tatlim ben yurtdisindayim cinsiyet ögrenmek cok zor cinsiyet ögrenebilmek icin doktoruma ben kiz mi erkek mi bilmek istiyorum Isim dusunmem uzun surecek dedim oda bana bunun bir önemli yok bebeginize en guzel ismi onun yuzune bakinca koyabilirsiniz evet bu Isim sana yakisir bebegim dersin dedi bu fikir iyi olabilir o zaman icine Isim sinir ve sana oglum bu Isim yakisir dersin 😍🥰😘sadece öneri
aysglckr Benim eşim çok karışmadı isim konusuna zaten ortak karar verdik aileleri karıştırmadık hiç. ilk torun kimse isme karışmadı bizde Alaz Aslan Ata Uzay uras düşünüyoruz karar veremedik tam ama ölmüş akraba ismi koyulması taraftarı değilin, kaderi ona benzer demişti biri ne kadar doğru bilemem ama bende. İsim çok önemli rüzgar çok yaramaz oluyo mesela yanına isim ekleyin diyolar. zaten hemen içinize sinmiyo bi süre alışmak zor oluyo hayatımıza yeni isim yeni biri ekleniyo☺️
Degisken Erkek olursa Deniz den başka hiçbir erkek ismini beğenemiyorum. Eşimde deniz olmaz hem kız hem erkek ismi diyor. İlk çocuğumun ismini de eşim koydu bari bu benim hakkım olsun. Anasıyım ben onun:)
Ponciginannesi_ Degisken etrafında yoksa güzel isim. Biz bir kişide dahi olsa hemen ondan vazgeçiyoruz 😂
Degisken Birde bikaç isim vereyim okullarda bu isimlerden ikişer üçer tane var. Herkeste olan popüler isimleri de beğenmiyorum.örn çınar,ayaz,emir,poyraz,rüzgar çok fazla
Guler06 Ponciginannesi_ bencede hoş değil ama begenıyosan kimseye bakma koy. Benım oglum olsaydı çağatay yada inanç koymayı düşünüyodm artık ıkıcıye😊
Nazerin Ponciginannesi_ mustafa Muhammet ali hamza kurandan isimler peygamber isimleri çok var en azından yanına tabi sizin istemenize bağlı. Ben önerdim ahiret hayatını da düşünmek için
Gamm Uzumtanesi Ponciginannesi_ göbek adı koysanız kabul etmez mi? Benim eşimde dedesine söz vermiş çocuğum olursa senin adını koyucam diye geçen sene vefat etti Allah Ahmet eylesin tabi çok üzüldü. Senesi gelmeden hamile kaldım böyle böyle bişey var dedi göbek adı olsun dedi kendisi olur dedim benimki diretmedi tabi hiç ama şansınızı deneyebilirsiniz 🤷🏻♀️
Ponciginannesi_ Gamm biizmki kimseye söz vermedi kendisi istiyor dayısının ismini. Ben dayısının ismi güzel olsaydı birşey demezdim zaten. İçime sinmiyor nedense
Uzumtanesi Gamm ben de dedim gobek adı olsun ama kimlikte yazmasın güzel anlamlı başka bi isim daha bulalım ama yok onun adı ismail gerek yok başka biseye diyo 😑😑😑😑
Ponciginannesi_ Mltm10 isim araştırmaya başlıyoruz bi ladılar veremiyoruz ikimizde çıldırıyoruz sonra ara veriyoruz. İnsan sınır oluyor 😂
Sirakuza Ponciginannesi_ bizim cinsiyet sonradan erkek olmuştu resmen aylarca kız ismi bakmıştık sonra doktor erkek diyince eşim İlbey geliyor dedi öyle kaldı ama alıştım bende yanına bir isim olsa mı dedim de istemedi tek isim iyidir 2 isim zaten kullanılmıyor dedi
Tncns Bizde çok zorlanıyoruz. İlk başta Eymen di bir türlü içime sinmedi. Şimdi Ozan diyoruz. Ama ben karsızım olduda olmadı gibi Sizce ozan ismi nasıl?