Adablc Ponciginannesi_ benımde sinmemişti 35. Haftada kızım kıvanç olsun dedi şimdilik değişmezse kıvanç 😅 ama en çok ata,melih ti ☺️ Ama kıvançta güzel oldu.
Burcu089 Biz de çok kararsızız😕 önce Kerem olsun dedik, sonra vazgeçtik. Bora ya da Can olacak gibi 😶
Glsh23 Bizde insallah eşimle ortak Ali Asaf koyacağız sağlıkla kucağımıza almayi rabbim herkese nasip etsin 🌸😇
Semiha89 Ponciginannesi_ erkek ismi bende bir türlü bulamadım. En sonumda Berat ismine karar verdik. İslami anlamı kurtuluş demek sözlük anlamı nişan rütbe demek... Biz berat ismini inşallah hayırlı evlat olur da kurtuluşumuza vesile olur die dusunduk
kamileguveloztrk Gktrkzbn2020 Ayy eşimde kimliğe dorukhan yaZdırcak ama genel olarak doruk diye hitap edilir heralde daha kısa 🤣
Gktrkzbn2020 Şubatta doğum yapacağım ama bizde isim bulamadık bişeyi beğeniyoruz sonra içimize sinmiyor 😂
Eflatun Ponciginannesi_ Bilge çok güzel bence canım. Onun dışında Pertev, Server gibi nostaljik isimler de güzel oluyor fikir vermek açısından yazıyorum
Grslhndn Ponciginannesi_ yav kardesim evladini sag saglim kucagina Alda isim neki derdin o olsun su forum da ne cileler var yogun bakimda yatan bebekmi dersin göz yasi doken annelermi dersin akilli ol ya ne koyarsan koy once sqgligini dusun onun lutfen derdi ne bak hele
Ponciginannesi_ Grslhndn bunu çok büyük dert olarak anlatmıyoruz herhalde. Ne alaka şimdi insanların çektiği çileyle. Sanki birşey demişiz gibi. Sade duygularımızdan bahsediyoruz burada. Eleştirmek için konuşmayınız lütfen..
Ponciginannesi_ Busra5341 amine hazal aysima aklımdaki cihazı isimler. Sanada öneri olsun 😊 biz kıza karar verdik çok şükür ikranur düşünüyoruz Allah nasib ederse
ezgialacasahin Ponciginannesi_ benimde sinmiyor yiğit asaf dedim ateş karana döndüm sonra asil oldu ooff ne zor iş🤦🏻♀️🤦🏻♀️
mustafayasemin Ponciginannesi_ benimde öyle ya hiç icime sinmiyor eşim poyraz diyor ama bilmiyorum icime sinmiyor
Ummugulsum_44 Ponciginannesi_ şimdilerde Ömer Halis ısınıyor içime eşimde asker ziyaretine de gitmiştik ilk evlendiğimizde balayından dönerken belki Ömer Halis koyarız bilmiyorum çok kararsızım