1dem Ponciginannesi_ benimkinin babasının ismi olmasa oda kesin koydururdu Allahtan eltim koymuş. Yoksa ilk oğlanın ki Hamdi olacaktı 🤣😐
Ponciginannesi_ 1dem benim eltimin oldu çocuğu. Büyük görümcemin 2 çocuğu var. Küçüğünün doğumuna 1 ay kaldı. O kadar torundan bize düştü herhalde.
Ponciginannesi_ Eray: Ay gibi yiğit Kayra: Allah yardımı; Allah'dan ya da büyük bir kimseden gelen iyilik, kayırma, yardım, destek Yiğit: Güçlü ve yürekli; delikanlı, genç, genç adam (Bunlarda aklımda. Bi karar versemde rahatlasam) 😂
Nazerin Dünyanın en zor ismi kız ismidir kızım doğdu bile bulamadık karar veremedik o kadar isim varki. En sonunda bıktık dedesinn verdiğini koyduk
Ponciginannesi_ Nazerin bencede kız isimleri çok erkek isimleri bulunmuyor. En güzellerinide çevre koymuş zaten
Pnrtl Ponciginannesi_ biz cinsiyet belli olmadan karar verdik erkek olursa Kerem koyarız demiştik cinsiyetimiz erkek hala kararlıyız değiştirmedik kesin Kerem olucak🥰 evet zor bende normalde çok kararsız biriyim herkes şaşırıyor isme erken karar verdik ve değiştirmedik diye😄 İçine sinince gerçekten kararsız kalmıyosun😘
Mrvrlshn Ponciginannesi_ pek beğenmedim canım benim de erkek gebe olduğumu ilk öğrendim ve erkek dedim bu programı indirdim adına da yiğithan dedim sonra isim çok araştırdım ama senin gibi beğenmedim hiçbirini vardır bunda bi hayır dedim değiştirmedim ismini
alivefamm Mrvrlshn bende aynen cinseyetini bilmeden alivefa koyduk tabi ömer asaf isminede bayılıyoruz
Nazerin 1004nese ahiretlik isimler koyun derim en azından yanına. Kıyamet günğ isimleri ile çağrıldıklarında şikayetçi olmasınlar sizden
Ummugulsum_44 Ponciginannesi_ yeminle aynı ben ya bitek Alparslanı beğenmiştim onuda çok yakından birisi koydu artık koymak istemiyorum o günden beri sinirlerim oynuyor erkek ismi bulamıyorum o isimden daha ağır kalacak bi isim koymam lazım
Uzumtanesi Ponciginannesi_ ya benim ilk çocuğum ne onun ailesinden nede benim ailemden birinin adı olmasin farklı anlamlı güzel bi isim bulalım ortak karar alalım herkesin içine sinsin ama bana laf dusurmuyo malesef
Baloglum93 İlkcan biraz zor söyleniyor biz oktay koyucaz öyle yeni isimlerden süslü puslu de değil normal oktay işte 😄
Deletedmom0990 Uzumtanesi al benden o kadar hayır eşime bana yada oğluma az değer verseler amenna eşim evin tek erkek evladı ilk torun hayırlı olsun bile demediler düşünün ne isimlerini koyacam ama eşimi kırmakta istemiyorum vazgeçmez duruyor ama ben o niyetle değil tabiki efendimiz sav torunu niyetiyle koyacağım Hasan diyor eşim zaten eşimin ismine de uyumlu Hüseyin eşimin ismi bana sende bir isim köy iki isim olsun diyor