Berivanz merhaba ikili testi nerde nasıl yaptınız özel mi devlet mi devlette süreç nasıl işliyor bilgilendirirseniz sevinirim,teşekkürler 🙏
Deletedmom0990 Berivanz ben devlette yaptırdım Ankara Etimesgut da 14 gün oldu hala çıkmadı ya çok merak ediyorum e devletten bakıyorum
haticee_mehmett0 Berivanz Özelde yaptırdım ikiliyi de üçlüyü de hepsi de 1 haftada çıkıyor sonuçlar devlette uzun sürüyor
Eslem1205 Deletedmom0990 Deletedmom0990 canım hastaneye direk git e devlette gozukmuyor sonucları bende İstanbuldaym sonuclarım 1 hafta sonrasında çıktı
Ecem1902 Deletedmom0990 canim bende etimesgutta yaptirmayi düsunuyorum doktorun kim bi de sonuç bu kadar uzun mu sürüyormuş ? Bi akrabamız gidiyordu hemen çıkıyo ikili test sonucu dedi
Buse80 merhaba bende dün yaptirdim bugun aldım sonucu ama doktor normalden azıcık fazla deyip başka bi doktora yönlendirdi korkulacak bısey yok dedi ama ben çok korkuyorum😞
elif41asel Buse80 dün yaptırıp bugün sonucu öğrenemezsin ki canım en az özel de dahi 10 ile 15 gün arası
Berivanz -Susam- devlette kadın doğuma gidiyorsunuz sonra onun yönlendirmesiyle tekrar randevu alıyor musunuz yoksa kadın doğum direkt alıyor mu ikiliye istanbul Anadolu yakasındayım bu arada
-Susam- Berivanz benm doktorum zaten devlet hastanesindeydi 12.haftada gel 2li tarama yı yaptıralım dedi önce burum kemiği ve ense kalınlığına baktı sonra yazı verdi 2li test için kan aldırmaya gönderdi sonç çıkıncaya e nabız da gördüm hastaneden alıp doktoruma gösterdim.. Eskişehir deyim bende
Buse80 elif41asel küçük şehirde yaşıyorum ya Osmaniye’de o yüzden bi gün sonra hemen çıktı galiba bende anlamadım 🤷🏻♀️
Eslem1205 Deletedmom0990 benımde e nabızda gozukmemişti oysa sonuclarım cıkmıs doktor bir sure vermedi mi su gun cıkar diye