Tlaynz12 Kaderisi Ay canım ben yandan başka yatamıyorum eskiden yüz üstüydü ama artık rahat edemiyorum karnıma basınç oluyor ağrıyor gibi hissediyorum dönüyorum hemen 😂
Kaderisi Tlaynz12 bende istiyorum öyle yatmayı ama hemen kalbim çarpıyor bide hiç alışık değilim 🤦♀️
Gnl_grb27 Kaderisi ayyy çok özledim yüz üstü uyumayı bende hep öyle uyurdum mm 40 gün sonra inşallah eski düzene dönerim 👌👌👌
Defdef Kaderisi benimde en sevdiğim şey doğurdum rahatladım 😂 canım artık yüz üstü yatma zararı olabilir ❤
Fann_em Bende sırt üstü yatmak istiyorummm😢 32 haftalığımm yan yata yata yanlarm çürüdü sırt üstü yatmak zararlı mı kızlar en azından uyku tutana kadar yatsam diyorum ama bi zararı olmasn diye vicdanım elvermiyor😕
Defdef Fann_em zararlı olduğunu biliyorum canım bide ben hiç yatamazdım sırt üstü rahat edemezdim yani kısa süreli yatabilirsn ama uzun uzun yatma
Kaderisi Fann_em sırt üstü hemen hemen en tehlikelisi kuzum kalbe giden en büyük damar rahimle omurga arasında sırt üstü yattığında baskidan dolayı kalbe giden kanı azalttigin için bebeğe giden oksijen miktarı da azalıyormuş doktorum böyle bilgilendirmişti
Teachere Kaderisi hamile yastigi kesinlikle cok kullanisli. U seklinda ve bel boyun karin destekli olanlar cok rahat tavsiye ederim. BEn 50tlye aldim
Teachere Kaderisi yo hayir internet fotolarinda buyuk gorunuyo ama o kadar siskin bisey deil. YAtakta bizim yattigimiz yer kadar yer kapliyo
Kaderisi Fann_em sırtınızı destekleyen bi yastıkla kısa süreli yatabilirsiniz aksi halde direk baskı oluyor