Anne3434 Deletedmom0280 öyle ama file falanda gereksiz ilk çocuğum da kullanmadım bunda da kullanmayı almayı düşünmüyorum altına bı havlu serin koluna yatır bebeği tek elle yıka miss 5dkka sürüyor zaten markaymis fileymis gereksiz 🤦🏼♀️😀
Leman0134 Zade hiç sorma ya şeffaf içi hayvan desenli olandan aldın herhalde e bebekte indirimde diye aldık 70 küsüre aynısı a101 e gelmiş 37 tl şaka gibi
Gnl_grb27 Beren12 bende pasajdan aldım baya büyük kullanışlı da filesiyle beraber 30 TL verdim 🤗bencede marka olmasına gerek yok
Bernw Anne3434 ay evet ya ebebekden sünger alayim dedim icine 49 TL bı sünger almadım ser içine havluyu ustunede yumuşacık müslini mis gibi vallahi gereksiz masraf 😁
Gozde01 Beren12 babyjem 125 tl zaten normal fiyat kızlar ama hiç gerek yokmuş bi heves aldım bildiğin kova tas😁
Deletedmom0280 Malesef instgram anneleri çıktı çıkalı herkes pek Bi marka lüx peşinde koşmaya başladı. Çıtayı her daim yukarı çıkartıyorlar sonra bu çocuk niye doyumsuz. Annem bizi leğende sırayla yıkadı 😅😅 herşeyim yerinde çok şükür 😅
Guldenece_2525 Deletedmom0280 aynen vallahi küvet maşrapa sonuçta yani marka takıntısı nedir bu millette anlamıyorum..
Bernw Beren12 canım yanlış anlama ama küvet işte yani markasını napican bebeği yıkamaya yetecek bişey olsun yeter eskiden markamı vardı lastik legenlerde yikandik hepimiz tabi şimdi herşey farklı bazı şeylerde önemli tabi marka ama küvette değildir ya bim den aldım bende
ebrukavi-19 E bebekten aldım tek kalmış biraz kutusu hasarliydi onun dışında biseyi yoktu 70 liraya aldım herşeyi icinde