Zade Beren12 Sevi bebeden aldım ama A101 dekiyle aynı olduğunu farkedince yıkıldım resmen 🤷🏼♀️ Resmen 3/1 fiyatına A101 de
Gizem3410 E bebekten almıştım takım olarak filesi de içinde ama indirime denk gelmemiştim 100 tl ye yakın verdim
Leman0134 Zade hiç sorma ya şeffaf içi hayvan desenli olandan aldın herhalde e bebekte indirimde diye aldık 70 küsüre aynısı a101 e gelmiş 37 tl şaka gibi
mbusra06 Joker babyjem normal fiyatı 200 tl ben indirimde 125 tlye aldım. Set olarak lazımlık küvet masrapa kova file sünger vardı
Emin_e gtitiz23 ben en son bu seti aldim baya da baktim nerde ne var diye deseni falan hosuma gitti ins kullanislidir
Senemufuk Beren12 ben civilden almıştım indirimdeyken filesi maşrapa ve kovasıyla 50 tl tutmuştu hemde baya güzel şeffaf plastik olanlardan da değil
bilgihamile Beren12 https://www.hepsiburada.com/dunya-plastik-bebek-kuvet-seti-5-parca-p-HBV000005LUM3?magaza=Hepsiburada indirimle 70 tl ye almistim ben set halinde icinede kopuk file aldim sevi bebeden 50 tl ye
Mihriban26 Beren12 İstanbul istoçtan aldım içinde küvet, maşrapa, kova, file, lazımlık 90 ₺ hepsi içinde (mağaza ırak plastik)