Pureloveee Annece biliyorum herkes sizin anladığınız gibi anladı bence 🤣🤣 bende öyle anlayınca ikinci kez açıklayıcı bir resim atiyim dedim🤣🤣
Pureloveee Yesim1995 burda çocuk yok zaten 😂😂 ikinci paylaştığım uzantıya bakarsanız sadede bacaklar var bu ultrason görüntüsünün videosunun ekran resmî o yüzden kalitesiz duruyo
Yesim1995 Pureloveee anladm şimdi evet benimkide böyleydi 12 haftalıkken açtı bacaklarını gösterdi 🙈😅🤭 gözlerimi kapattım hatta cinsiyet partisi yapcaktk tahmin etmiştim ama kordon falan degilmis🤭😅💙
Pureloveee Annece 😂 ben kız hayaliyle yaşadım bugüne kadar o yüzden kabullenmem biraz geç olcak galiba😂😂
Annece Pureloveee bendeee hep kız diye hissediyordummmm ama bi ögrendim ki bizimkide pipiliiiymis 😂😂 olsunnn Aslan gibi oğullarımız olur bizi korur ☺️☺️☺️ Evin minik erkekleri
Dilekklc27 Pureloveee benim ultrason görüntüsüne benziyor benimkine erkek ama bende kiz hissediyorum😁
Faray Pureloveee Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah, 20. haftada yapılacak olan detaylı ultrasonda kesinleşecek merak etmeyin. Kızlar bi güzel ya 🧡🧡