Yesim1995 Pureloveee yanlış anlama ama ultrason cihazı çok kötü bendeki 12 haftalıkkini görseniz kesin erkek derdiniz ben burda çocuğu bile göremedim 🙈🤨
Pureloveee Fatoaras nasıl yani iki bacak arasının ekran resmini aldım videodan bacak arasını göremedinizmi yani siz😂
Ruqeyyam_2018 Pureloveee bende bişiy göremedim. Zaten ben kendi ultrason fotoğraflarma bakıb hiçh bişiy snlamıyorum😂😂
Pureloveee Guliguli fotoğrafa ilk bakınca sanki kafası kolları ve ayakları duran embriyO görüntüsü gibi geliyo ondan anlamadınız bence dikkatli bakın onların birisi bir bacak diğeri de diğer bacak😂 ortadasında ki de sorduğum soru😂😂
Faray Pureloveee Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah, 20. haftada yapılacak olan detaylı ultrasonda kesinleşecek merak etmeyin. Kızlar bi güzel ya 🧡🧡
Pureloveee Gulsahzeynep evet ya doktor da kocaman pipisi var dedi zaten kendisi 12 cm çocuğun pipisi o kadar büyük olur mu 😂😂 o yüzden kordon umuduna kapıldım😂
Pureloveee Kızlar pozisyondan dolayı 8-9 haftalık embriyo gibi görüntü var ama dikkatli bakın orda bebeğin hiç bişeyi yok sadece iki tane bacağı var saat 1 yönünde sağ bacak saat 8 yönünde sol bacak var 😂😂
Pureloveee Uykuclimon sizinki de erkek galiba zaten sizinki erkekse benimki de erkek aynı görüntü cünkü😂😂
Pureloveee https://imgyukle.com/i/acfd6337-c50e-4960-b1af-700453d9e69e.R4JiF6 sizin için yazdım daha rahat anlarsınız bence artık baya belli oldu herşey 😂
Pureloveee Yesim1995 burda çocuk yok zaten 😂😂 ikinci paylaştığım uzantıya bakarsanız sadede bacaklar var bu ultrason görüntüsünün videosunun ekran resmî o yüzden kalitesiz duruyo