Ebrugunesss Tazeanne0134 yumuşatıcı almayı düşünmüyorum zaten ama uni baby nin neyini aldın deterjan mı sıvı mı
Tazeanne0134 Ebrugunesss deterjanını aldım sıvı canım toz almadım tozlar kalıntı bırakıyormuş o yüzden ha bide kokusuz olanı al canım normal de ben çok takıntılıyım deterjan ve yumuşatıcı kokusu konusunda ama oğluşum için kokusuz sıvı aldım sende alırken kokusuz al canım ordaki kız da yumuşatıcı al dedi ama doktorlar almayın kullanmayın dedi bende almadım
Kubuuu1 Ebrugunesss deterjan dan iyice arinmasini istedim kokusunun da fazla kalmamsini istedim özellikle çünkü bebekler annesinin memesinden salgılanan kokuyla emme refleksi gelisiyormus annesini taniyormus anne için parfüm kokulu kremler önerilmiyor ben deterjanın da çok kokmasini istemedim
duyguyildirim Ebrugunesss e bebeğin markası olan baby me aldım granül. hassas programda (30 derece 800 devir) yıkadım 1 saat 20 dakikaydı ek durulama yapmadım kalıntı falan yapmadı. İlla duru alacağım diyorsan klasik olanı tercih et lavantalı olanın içinde parfüm var çünkü.
Minikmucizem_ Ebrugunesss ben kokusuz olani tercih ettim bebek kiyafeti sonucta. Ama kisa programda yikayinca toparlaniyo sabun gercekten. Bazilari oyle sadece tozu gitsin diye yikiyo ya ondan. Birde deterjan koyulan kapakli yere koymadim ben ilk soguk suyla aldigi icin deterjani tikamasin dedim makinayi olcegiyle birlikte kiyafetlerin arasina koydum. 30 derecede 1 saat 15 dk falan yikadim bi sorun yasamadim kiyafetlerde kalinti kalmadi
Ebrugunesss Minikmucizem_ anladım canım bende yaşamam umarım bi sıkıntı makineyi tokalarından da korkuyorum aslında
hamiszns Sinif177 evet onu daha arastirmadim hakikisiniz bakalim iste yavas yavas bisiler yapmaya calisiyoruz. etrafinizdaki hersey kimyasal ve zararli malasef eskiden boylemiydi hersey organik kendi imkanlriyla zorru kadinlar icin ama zararli hicbirseyle temas etmiyorlardi. muskuklarimizdan akan suyun icinde bile klor var yani. nerde o eski filimlerde ki dere basinda camasir yikamalar en sagliksi. simdi tirin tirin dogal urun ariyoruz paramizla ama bulamıyoruz guvenemiyoruz 😱
Minikmucizem_ Ebrugunesss yani zormus sabun kullanmak elimdekiler bittikten sonra bende sivi deterjana gecicem cunku ugrastirici okdu bu beim icin.e bebek markadi baby mee icerik olarak da gayet iyiymis divi deterjani bitince bende artik bunu kullanicam
ilknurmom Ben green clean aldim orjinal ve organik bi urun isterseniz arastirin hanimlar muhendisinoglunun sayfasinda en cok onerilenlerdendi memnunum
Sinif177 Ebrugunesss plastik bir bardak aldım onun için. Biraz koyuyorum içine çeşmeden sıcak su koyuyorum. Karıştırıyorum. Bir süre sonra zaten eridiğini anlarsın. Köpürüyor kıvamı koyulaşıyor.
tgbactn Bende geçen hafta başladım çanta hazırlığına kızlar, baby me sıvı deterjan aldım, şimdlk güzel leke fln olmadığı için kıyafetlerde 🤭 30 derecede 600 devirde yıkadım.
Tazeanne0134 sokomel toz şeklinde ya kuzu ondan dolayı kalıntı kalıyor ve ben kendim kullandım ondan da gördüm bide kokulu kokusuz var mı bilmiyorum canım normalde çok takıntılıyım deterjan ve yumuşatıcı kokusu kokusunda hani manyak derecesinde takıntılıyım ama uni baby aldım en azından içinde bizimkiler kadar zararlı kimyasal yoktur canım yoksa şampuanı haftada 1 kez kullanacam ve bebe yağı kullanmicam ama leke konusunda nasıl bilmiyorum onuda ilerleyen zamanlarda görecem ona göre de hareket ederim
Tazeanne0134 hamiszns bence sen onu sirke ve karbonat ile yap aynı beyazları yıkıyormuşcasına 90 derece de çalıştır o makine temizleyiciler de kimyasal canım sonuçta