Seda_123 Deletedmom317 Valla bende 15 den sonra kilo almaya başladım 61 ile hamile kaldım 35 haftalığım 13 kilo aldım toplamda
Mrvekaan Deletedmom317 dediğiniz gibi aynı şeyler ve bende hızla kilo almaya devam ediyorum 51 başladım 11 haftayım 54 oldum böyle almıyoruz diyenlere şaşkınlıkla bakıyorum ne kadar güzel soruyorum diyetisyen vs diyorlar da içeriği hakkında Bilgi veren yok 😊
Ecebati Bende sanki birden ştim. İlk üç üç buçuk ay kesinlikle belli olmuyordu hiç kilo almamıştım şu an 19. Haftadayım 3 kilo birden aldım ve karnım inanılmaz gergin şişti resmen. Korkmaya başladım ins çok kilo almam
Sema12 Deletedmom317 ben 35. Haftami dlldrmak uzereym.4 bucuk kilo almism son haftalarmda dkkat ediorm ynee en fazla yarm kilo almam lazm cnkuu
Sema12 Deletedmom317 54le gebe kaldm cnm ben suan 58.5im , INSALLAAAHHHH dogma kdr boyle gder cnku 50ye kdr dusmeyi amacliorm cok zayifm suan bile yuzum bacaklarm ama ben kiloyu sewmiorm 🙈
pyymamm Mebos ay cok sevindim kendimi garip hissettim hep 😂 doktorum cok iyi dedi sevindi duyunca bizi dinlemişsin dedi
Mebos pyymamm ☺️☺️ ben zaten kilolu yapıya sahibim ondan dolayı biraz daha koruyorum ama yinede bişi olduğunda yiyiyorum yani 🤣