fahriyenur Merhaba 10+5 hameyim iştahım olmadığı ve zayıfladığım icin doktorum prilam dr 10mg hap ı verdi Gece iki tane yazıyor yatmadan iki tane mi içilecek arka arkaya kullanan var mi
Cigdemveminik fahriyenur bana mide bulantısı için verdi ama geçmiyor bulantm hiç fatda etmedi maalesef
Ftm-Srgn fahriyenur canim ben simdi 39+ 4 haftalik olduk 5.haftadan beri kullaniyorum ben de sabah bir tane ac karinla kullaniyorum bana cok faydasi oluyor
Nur178178 fahriyenur kendi durumuna bak canım mesela ben akşamları 1 tane kullanıyorum bana gün boyu yetiyor ama etki etmediği durumlarda 2 tane hatta 3 tane kullanılabiliyor
Kardelenyigit Ben 7.haftamdan beri kullanıyorum şuan 16 hafta içindeyim gece yatmadan 1 tane alıyorum bana gün boyu yetiyor ama etkisi olmayan kişilerde var tabi ama art arda içiyorsun evet zaten reçetesinde yazıyor
Basakasaf Ben 28 haftalığım hala kullanıyorum sabah aç karınla bitane alıyorum imdat etki ediyor çok şükür bi kere kullanmamayı denedim çok kötü oldum 🤦🏻♀️
Nur178178 Basakasaf bende 28. haftamdayım ve hala kullanıyorum bu gidişle doğumdan sonra da kullanıcam o kadar bütünleştim
Eesrayldrm bende 7. haftamda 17. haftamda kadar kullandım gayet iyi gelmişti bulantisi azalttı yemek yemeye başlamıştım. gece yatmadan önce içiyordum.
Damlayzz Nur178178 mrhb bnde bgn 7haftalik oldum bulantım var bide bu sabahtan kusmya başladım doktora sordum bu ilacı kullan dedi midemden acı su gelmye başladı sabah sizce iyi mi siz kullandnz mi yan etkileri felan
Dlmm fahriyenur Ben onunla ayakta duruyorum🙊 gun icinde lavabodan cikmayan biri olarak bana cok iyi geldi mide bulantimi azaltti doktorlar uyumadan once iki adet yememizi oneriyor genelde ama ben sabah bir aksam bir olarak kullandim simdi azaldigi icin sadece aksam bir aliyorum siz de dilerseniz doktorun soyledigi gibi deneyin
KucukAnne538 fahriyenur Bende kullandım canım fazla kilo kaybından 13. Haftamda falan 4 kilo vermiştim 1 haftada ama bana fayda etmedi istifra ede ede yedim maalesef ki
Hulya_y Ben sabah uyanınca yataktan kalkmadan çok az bir yudum suyla 1 tane iciyordum.arkasindan bir kaç beyaz leblebi yada tuzlu çubuk kraker agzima atıp 5 dk sonra felan yataktan cikiyordum.o şekilde düzeldi.
Hayalperesttt Ben kullanıyorum 15 gün olacak çok faydasını gördüm bulantım ı giderdi güzelce yemeğimi yiyebiliyorum bu ilaç sayesinde
Ponciginannesi_ fahriyenur canım bana çok iyi geldi bu ilaç. Bi kutuyu bitirmiştim. Geçmeyince yine aldım 🙄
Akyokus fahriyenur Ben sadece iki uç gün kullandım doktorum gece yatarken iki tane arka arkaya atmamı söyledi arka arkaya attım