Gamzeli_03 Asli42 amin inşallah canım valla dün kontrol vardı sıfır sancı yarın gene gideceğim açıklık da yok pek gelme niyetinde değil 😂
Tazeanne0134 Asli42 35+6 haftalık hamileyim ve gece uykuları sıfır çok kötü bel ağrısı kasık ağrısı nefes nefese kalma son zamanlar gerçekten zormuş 🥺😴😴 sen kaç haftalık hamilesin
aslieser Yaa son zamanlarinda olanlar ne güzel bende bir an önce 39 haftalara gelmek istiyorum 🤰🏻🙏22+4
Gamzeli_03 aslieser Rabb'im nasip eder inşallah 😘 bir bakmışsın ki doğmuş kucağında Rabb'im hepimize hayırlısı ile kavuşmayı nasip etsin 40 olduk bizde
CanselMayis Asli42 32 +3 zor oldu iyice nefes darlıgı sırt agrısı kaburga batmaları falan ama olsun az kaldı 😊😊
Kayraruzgar Asli42 33+3 haftadayız 3 gündür adet ağrısı gibi ağrılarım var yarın kontrolümüz var bakalım ☺ yalancı sancı olabilir diye düşünüyorum belime bişey saplanıyor gibi ama düzensiz ve çok seyrek aralıklarla
Aras09 38+0 bugün kontrolümüz vardı sezeryan için gün aldık anneler lütfen dua edermisiniz bebeğim ve benim için çok korkuyorum haftaya çarşamba yatış perşembe doğum allah nasip ederse