Svcnn SerapUGR bende ebe eline su ultrasyona grdgmzde karnmza siklan jel varya ondan skmsti oda kaygan ya zaten onnla cati muayenesi yapmsti eline skip
Svcnn Marguerite elle bakiyorlar ultrasyonla degil iki parmagyla aciklik varmi dye kontrol edyrlar iste
Semracolak Marguerite canım doktor alttan iki parmağıyla bakıyo kemik yapın normal doğuma uygun mu diye dar mi ona bakiyo
Svcnn Marguerite stres yapmayin hic sakin oln derin nefes alin oan hc bse olmuyr bana ayni gun 4 defa cati muayensi yapilmsti riskm var dye iki saniyelik bse inann
Ozustaseyma Svcnn muayene elle yaparken kendi bakıyo mu yoksa örtü falan var mı örtünün altından elle mi yapıyor?
Damlaveannesi Newmomsila 1 dakika bile sürmedi benimki ama canım sadece kendini kasma kendini kasınca acı çeker insan ama kasmadıgın zaman bi bakıyon ebe elbiselerini giy diyor 😂😂😄
Sedaaruya Damlaveannesi 38+2 yim iki gun sonra banada yapilacak cati muayanesi.ben anlamadim ebe mi yapiyor cati muayenesini ? Ozelde doktorum var direk o yapar diye dusunuyordum ben.
Esraabrklu Newmomsila ben 39.haftamda muayene oldum 2 buçuk santim açılma var demişti hafif ağrı oluyor kendini kasıyorsun ister istemez.ondan sonra akşamı lekeleme başladı baya lekelenme oldu doktorum normal dedi ama sonra meğersem nişanmış.3 gün sonra doğum yaptım
Semracolak Newmomsila öyle korkulacak gibi değil yaa cidden stres yapmayın korkmayın bende çok tedirgin olmuştum ilk defa o masaya çıkacaktım ama öyle uzun süren bişey değil saniyelik doktorun bakmasiyla elini çekmesi bir oldu hafif bi ağrı oldu ama oda anlık yani
PrensesAnnesiSema Kızlar daha şimdi yaptırdım 35+2 yim dr iki parmagıyla kontrol ediyo korkucak bşey yok sanıyelik olan bişey stres yapmayın
CiaoBella Newmomsila ben 36+3te oldum; hiç acıtmadı, doğumu falan da tetiklemedi, 40+3üm hala doğuramadım 🙈 Beni de çok korkuttulardı yok kanamam oldu yok doğum başladı diye de onların doktoru mu acemi anlamadım ki hiç alakası yok yani
Newmomsila CiaoBella kesinlikle acımadı ki benim canım çok tatlıdır💆🏻♀️ Doktor eli de farkediyo olabilir
Newmomsila Ozustaseyma bakmıyo el yordamı ile anlıyo iki parmakla inceleyecek kadr zaman bile gecmiyor