Newmomsila 37.haftam geliyor.normal doğum düşüncesi bile bukadar korkutmuyor 🤦🏻♀️Aslında korku mu beni ne beklediğini bilmeme tedirginlği mi bilemedim.deneyimi olanlar beni aydınlatabilir olumlu yorumlar kabulümdür😀
Svcnn Newmomsila korkmanza hc gerk yok ben 33 haftada hazrliksz yakalndm okdar erkn haftda cati muayensi oldm ayni gun icnde 4 5 defa kntrol.etler erkn dgum basladi bianda ve kontrol ettiler oyzdn
Semracolak Newmomsila hiç korkmayın bende çok stres yapmıştım 38 inci hafta da yaptırdık ama öyle korkulacak gibi değil merak etmeyin zaten bakmasiyla bitti demesi 2 dakika bile sürmüyor yani benim öyle oldu hafif bi ağrı oldu ama öyle çok değil korkmayın 😊
Twinsmother Newmomsila bende 34+ 4 günlük yaptırdım aniden ve hazırlıksız yakalandım 1 cm açıklık çıktı hastanedeyim 2 gündür. Korkutmak gibi olmasın ama 2 defa yaptılar ikisindede çığlık attım benim çok acıdı inşalllah sizin acısız olur 🙂
HlyaHabibezkaya Newmomsila bu hafta 2 defa yaptı doktorum. İnanın internette okuduğumuz yada burda yazılanlar gibi asla değil. Rahat olun
Svcnn Newmomsila cok skur iyiyz 35 haftalk oldk kilomuzda 2450 idi bakalm neolack hala bekliyrz sali yada persembe takrar kontrle gdecgm 36 olms olcz hemen hemn bakalm dktr dgum haknda ne dyecek ama su durumu iyi demsti ensonda
Newmomsila Twinsmother oiyy inş çığlık atmam doğum yapmak konusunda şevkimi kırar diye korkuyorum 🤷🏻♀️
Twinsmother Newmomsila bilmiyorum canım benim acıdı belki ağrı acı seviyem düşük 🙂 umarım senin canın yanmaz 🙂
Seda42 SerapUGR öncesinde jel sürüyor canım kendini sıkma ben de çok korktum ama Dr çok nazik davrandı hiç acımadı
Svcnn SerapUGR bende ebe eline su ultrasyona grdgmzde karnmza siklan jel varya ondan skmsti oda kaygan ya zaten onnla cati muayenesi yapmsti eline skip
Ecesaretunbel Seda42 nasıl bi jel. Benim korkum direk elini sokacak diyeydi. Bi Jel felan yumuşatır heralde.
Semracolak Newmomsila öyle korkulacak gibi değil yaa cidden stres yapmayın korkmayın bende çok tedirgin olmuştum ilk defa o masaya çıkacaktım ama öyle uzun süren bişey değil saniyelik doktorun bakmasiyla elini çekmesi bir oldu hafif bi ağrı oldu ama oda anlık yani