Merve_23 @damlaege ayy inanmıyorum ya. Şaka gibi. İki-kere sordum. . . Yanı durumu olan var olmayan var, bu yoklukta gittik verdik parayla girdik ultrasona,. Bu gidişte diyeceğim bana yok dediniz ama varmş. Değiştrsemmi doktoru mu acaba. Çok sinir oldum şuan
Gamzenur60 Merve_23 madem para odemek istemiyosunuz devlet hastaneisne gidin o zaman ben herşeyimi devlette yaptırıyorum. Durumum olmadığından değil ama aynı sey i yapıyolar özelde ultrasonla bakıyo devlette. Bence boş yere para akıtıyorsunuz özel hastanelere gerçekten boş. Ilk gebeligimde bende özele gittim salaklikmis şuan ikinci gebeliğim aynı işlemleri devlet hastanesinde yaptırıyorum analık hakkım var bedava mis gibi herşeye bakıyorlar en ince ayrıntısıyla hemde. Merve hanım.bu arada sizin için değil bu söylediğim yanlış anlamayın genelleme. Sadece sizin yorumunuza denk geldi
damlaege Hangi doktora gidiyorsun canım? Evet maalesef ki öyle yapıyorlar bizde öğrenmeseydik onlar da o kadar ödeme yapacaktı. Çocuk olacak herşey zaten maddiyata bakıyor bir de bu ekstralar çok zorlamıştır🙁 @Merve_23
Merve_23 @damlaege memnun musunuz peki. Gülcan hanım hakkında bilgin varmı hiç duydun mu. Bu arada kaç haftalık senin
damlaege @Merve_23 Yok Gülcan hanımla ilgili pek bilgim yok. Ben Emre beyden çok memnunum başka tanıdıklarımda gidiyor hepsi çok memnun. 16+4 haftalığız 😍
Merve_23 @damlaege anladım canım. Bende bu defa da necati beyede gideyim dd. Belki değiştiririm bende
damlaege Olmazsa öyle yaparsın ama Necati bey de iyi bir doktor bazen Emre bey olmayınca gitmişliğim olmuştur. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini 🥰 @Merve_23
kitapkurdu Gamzenur60 öyle diyorsunuz ama devlet hastanesindeki bazı doktorlar resmen azarlıyorlar ilgili değiller. Yüzüne bile bakmadan konuşuyorlar. İmkanı olan gidiyor özele. Ben de eşime devlete gidelim dediğimde kızdı çünkü yapılan muameleyi biliyor. Kimse bayılmıyor para dökmeye ama çocuğu için herşeyi yapıyor. Lütfen öyle genelleme yapmayın
Merve_23 @Gamzenur60 benim özele gittiği mi kim yazmış ki. Ben zaten devletteyim özele niye para yedirym. Ama bana geçen gittiğim zaman bu hastanede detaylı yoktur. Araştırmada yaptır sonuçlarını da buraya bana getir doktorum dedi. Gittik enayi gibi para ile yaptık çıktık. Sonradan öğrendim ki uğraşmamak için yok deyip araştırmaya yoluyormuş bazı doktorlar detaylı için.
kaan Merve_23 ben fethi hanay a gidiyorum her gidişimde detaylı bakıyor. Tek seferlik gorunebilirdiniz aslında 150 lira muayene ücreti. İki gebeliğimde de sağolsun çok faydası oldu
Merve_23 @damlaege benim de 2 ocak ;) ben sanayi tarafındayım ya 😏😏 kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin