Merve_23 Kızlar yarın araştırma hastanesine gideceğim detaylı için . Randevu aldım kadın doğuma. Ama doktor sorulmadı büyük ihtimal yarın soracaklar. . . Hangi doktora gitmeliyim. . .
kitapkurdu Merve_23 ben de haftaya gidicem aradım randevu vermiyoruz sabah erkenden gelmeniz lazım dedi. Burçin bey her zaman hasta kabul etmiyormuş sizi başka doktora yönlendiririz olmazsa dedi
Merve_23 Bir kişi bile yazmamış. . Boş şeyler olunca yorum yapmayı saydırmyı biliyorsuz. Neyse daha birşey sormam burada gerçekten
Merve_23 @Hellobaby123 ikisi de yoktu sırası. Şehmuz diye biri vardı sadece ona gittim mecburen. 122 liraydı ücreti. Acaba özele gitseydik detaylı için. Öyle devletteki doktora götürseydk sonucları olmaz mıydı. Hayat hastanesi daha uygun mesela sanırım. Doktor kabul etmez diye gitmedim
Hellobaby123 Ya aslında özelde sami bey var medicalde ama ben kendim normal muayene için şeyda hanıma gidiyorum çok memnunum Burçin hocaya gitmedim ama detaylı için onun adını çok duymuştum ama ben ondada şeyda hanıma gidecem
Tubayldz23 Doktorum bana burçin beyi onermisti ama o gun hangi doktor ordaysa ona randevu aliyorsunuz mecburen Bende baska doktor olmadiği icin sehmus pala ya gittim ama kötü değildi
Merve_23 @Tubayldz23 önemli olan sonuç ve hayırlı haber almak. Ne yapalım. İyi olduklarını bilelim de bebeklerin. Sizlerin kaç haftalık
Senyorita Merve_23 Keşke başta randevu aldığınızda Burçin beye almak istiyorum deseydiniz, ben öyle yapmıştım ismimi yazmışlardı.
damlaege Fethi sekin de ücretsiz yapılıyor diye biliyorum ama ne kadar doğru emin değilim 🤔 @Merve_23
Merve_23 @damlaege bana yok dediler. Ama arkadaşa randevu vermişler devlette detaylı için. Bu nasıl iş anlamadım. Çok sinirlerim bozuldu . 120 lira ödedik.
damlaege @Merve_23 herkese yok diyorlar da içerden birinden öğrenmiştik. Görümcem ve bir kaç akrabamız o şekilde gitti. Sırf yoğunluk olmasın diye uğraşmak istemiyorlar Fırata yönlendiriyorlar.