Taze_hamis Dlktpl aahhh ahhh bütün sorumluluk gene kadında işte 😞😞 çok zor gerçekten kadın olmak her açıdan 😞
Dlktpl Taze_hamis maalesef oyle cnm benım bıde kaybım var 20 haftalık erken dogum hamıle kalmaya calısıyorum yenıden ıste ugras butun sıkıntı derdı sen cek Allah yardımcımız olsun
EbruIrmakAhmet Taze_hamis canım benim kayınvalidem 7 tane çocuk doğurmuş kocasını hiç sevmeden evlenmiş hiçte sevememiş bana bazen anlatırdı zorla oluyodu ağlardım ben çoğu zaman diye eski insanların çoğu orgazm nedir bilmez sanmıyorum hiç ilgisi olduğunu
Taze_hamis EbruIrmakAhmet yaaa canım benim çok teşekkür ederim 🙏 kayınvaliden için üzüldüm çok 😞 ama bunu duyduğum için sevindim gerçekten çünkü bende olamıyorum bazen özellikle çocuk için ilişkiye girmek zorunda olduğumda 🤷🏼♀️ Stresten 😞
Ebrukrtkn Hiç alakası yok. Öyle olsa ülkedeki kadınların en az yarısı çocuk doğuramaz. 😄 Hiç orgazm olmadan göçüp giden kadınlar var yahu. Islanmak spermin hareketini kolaylaştırır ama orgazma gerek yok.
EbruIrmakAhmet Taze_hamis aynen üzücü ama eskiler hep böyle be kuzum çoğu görücü usulüyle evlenmiş zaten ısınan ısınmış ısınamayanda işte böyle yaşamış hakkında hayırlısı olsun inşallah sen yinede kafana onu takma İnan ne zaman oluruna bırakırsan o zaman oluyo 😊
EbruIrmakAhmet Taze_hamis sendende Allah razı olsun canım benim Rabbim tez vakitte güzel haberini duyursun bize 😍🤲🏻
Taze_hamis EbruIrmakAhmet yaaaaa inşalllaaaaaahhhhhh inşalllah kuzum 🙏 artık bıktı insanlar benim postlarımdan hamile kalamamamdan gerçekten 😭😭😭 sorularımdan 😀 herşeyi kafama takıyeoum bundan mı olmuyor acaba sundan mı olmuyor acaba diye
EbruIrmakAhmet Taze_hamis bak kuzum herşey Allahtan sana bi dua atıcam oku bakalım benim kuzenim yıllardır hamile kalamıyordu aşılama bile yaptı tutmadı bu duayı okuduğu ay hamile kaldı sonra bi arkadaşıma verdim oda aynı şekilde
Taze_hamis Dlktpl çok geçmiş olsun kuzum çok üzüldüm bayağı büyükmüş 😞😞😞 benimde 2 kaybım var 😞 biri 6 haftalık biri 8 haftalık çikolata kistinden zor hamile kalıyorum zaten 😞 bide bu kayıplar yıprattı çok 😞
Taze_hamis EbruIrmakAhmet yaaaa Allah razı olsun kuzum okuyacağım tam yumurtlama günümdeyim bugün 🤦♀️ Allahım duayı kabul eylesin sağlıkla hamile kalayım inşallah allah razı olsun kuzum ya 🙏
EbruIrmakAhmet Taze_hamis inanarak oku ama lütfen olucak diye oku sakın olmaz kesin diye niyetini bozma https://imgyukle.com/i/RZz47y
Taze_hamis simsekkiz8 inşallah bende bu ay hamiş kalırım inşallah 🙏 sağlıkla bebeğini kucağına al canım❤️
EbruIrmakAhmet Taze_hamis Cümlemizden oda yumurtlama gününde okuyup ilişkiye girmişti 😉 hadi hayırlısı olsun inşallah abdest al güzelce niyet et oku kalbini ferah tut zorla yapma bugün kafanı rahatlat musmutlu günler senin olsun 🤲🏻