Taze_hamis Bazen bebek yüzünden sırf ilişkiye giriyoruz haliyle bu beni çok fazla etkiliyor 😞 bebek olması için kadının orgazm olması gerekiyor mu ? Ben bazen olabiliyorum planlı gebelik olunca mesela çatlatma iğnesinden sonra orgazm olmamıştım o yüzden mi hamile kalamadım bi ilgisi var mı kızlar? 😞 çok özür dilerim utanarak soruyorum 😞
Mervezumra Taze_hamis bir ilgisi olacagini sanmiyorum onemli olan spermin yumurtaya ulasmasi ve dollenmesi
DBsvn Taze_hamis yani onunda etkisi var bana bi doktor aynı anda olmalı ki döllenme olsun demişti. Ben hamile miyim diye baktığım her ay bişey yoktu en son aman napıyım dedim 2 ay sonra olmuştu hiç kafana takıp stres yapma yok orgazm olucam yok aynı anda olsun falan diye kendimizi strese soktuğumuzdan olmuyor inan ki
Minigiiiinannesii Taze_hamis alakasi yok bence canim. Spermin yumurtaya tutunup döllenmesi lazim sadece. Onun icin de uygun sartlari internetten bulabilirsin.
Felakettellalci Taze_hamis hiç alakası yok yani eskiden annelerimiz orgazm nedir biliyor muydular 🤭 onu geçtim tecevüz neticesinde kalınan hamileliklerde de orgazm olduğunu sanmıyorum🙎🏻♀️🤷🏻♀️
Kizkalesi Taze_hamis valla hiç alakası yok tumurtlama gününü tutturmak önemli. Bende öyle hissediyordum sırf bebek için rutin haline gelmişti ve artık yapmak istemiyordum 😌 ama kızıma birbirimizi çok özlediğimiz bir ilişkiden sonra gebe kaldım 🙆😅😅
sdnrkya Taze_hamis canım onunla alakalı değildir kendine bu kadar yüklenme yıpratma Allah büyüktür vakti gelince olacak emin ol sen elinden geleni yapiyosun
gulsenkonakli Taze_hamis orgazm olmak spermlerin yumurtaya tutunmasını kolaylaştırıyor ve gebelik olasılığını arttırıyor. Ama kafanızda bunu kurmayın bence, planlı gebelikelrle zaten orgazm olmak zor, biraz prosdür gibi oluyor ilşki
Rabia123 Canım bende klomen kullandığım ilk ay hamile kaldım çatlatma iğnesi olmadım kendiliğinden çatladı hatta doktor gün aşırı ilişki önerdi ama o sıralarda bazı durumlardan dolayı dikkat edemedik 3 güne bir ilişkiye girdik nerdeyse hatta ben tamamen ümitsizdim düzensiz ilişkiye girdik diye ama Rabbim nasip etti çok şükür herşeyi bir vakti vardır sabretmelisin sende bungzüel duyguları yaşıyacaksın ben inanıyorum.2.si ise orgazmla kesinlikle alakası yok.bende orgazm olmadığım zamanlar oldu dediğim gibi o sıralar baya yoğunduk ve dikkat bile edemedik sadece Bebek için ilişkiye girdik .yani bunuda kafana takma çünkü erkeğin sipermi aşırı hareketlidir sen orgazm olsanda olmasanda bacaklarını havaya bile kaldırsan hiçbirinin önemi yok çünkü siperm sen bunları daha yapmadan yumurtaya ulaşmıştır bile.herşey yoluna girecek İnan bana . Taze_hamis
-Susam- Taze_hamis stres yapmak ve Bi görevmiş gibi ilişki yaşamak etkiliyor bence hiç düşünmediğim olacak mı demediğim zamanda hamile kalmştm
songul2020doruk öncelikle çok afedersiniz ama ilişkiye gererken çocuk olayını düşünerek yapmayın psikolojik olarak insan etkileniyor stres sıkın ti yapmayın kafaniza takmayin yumurtlama günü her bayanda değişkenlik gösterebilir fakat genelde adetten sonra ki 10 ile 14.günler arası diye bilinir herşeyden önce dediğim gibi çocuk yapacam die ilişkiye girerseniz ve her seferinde olmazsa kafaniza takarsınız herşeyi zamana bırakın
Ftszgn Çoğu kadin orgazm olamiyor ki ozaman kimsenin çocuğu olmaz🤗 iciniz rahat olsun hoc bir alakasi yok,kendinize de suç bulmayın, onemli olan yumurtlamaniz gunu ve siperm
tubizm Taze_hamis ben hic orgazm olmadan hamile kaldim, garanti edebilirim. zaten vajinismus belasi var uzerimde.
Nuraslanklc Taze_hamis ilgisi var mı yokmu bilmiyorum ama psikolojik olarakta o düşünceden kurtulmalısınız çocuk yapmak için yatağa girmeyin öncelikle psikolojik olarak rahat olmanız gerek oldumu olacakmı diye düşünüp kendinizi strese sokmayın başta bunu çözmelisiniz
Busimss Taze_hamis hiç alakası yok canım ben 3 kere gebelik yaşadım 2 sini kaybettim şuan hamileyim tekrar hiç birinde de orgazm olduğumu hatırlamıyorum.
Dlktpl Taze_hamis maalesef bır cogumuz oyle yapıyoruz sark degıl tabı hamılelık ıcın ama kadının zevk almasında ıslaklıgı arrttırıp spermlerın gecısını kolaylastırıyor dıye bılıyorum
Taze_hamis Dlktpl aahhh ahhh bütün sorumluluk gene kadında işte 😞😞 çok zor gerçekten kadın olmak her açıdan 😞