ManolyaYldrm Merhaba anneler yada adayları normalden fazla kilo alırsak ne gibi sorunlar meydana gelir ?
ozdenarda ManolyaYldrm abartlcak kadr bir zorlugu olmuyor korkmayin herkesn her dedigine inanmayin 50 ile hamile kaldim 25 . haftamdaym 14 kilo aldm tabiki normalin uzerinde kilo alimim gerceklesiyor ama yapabilcek biseyim yok malesef bunye meselesi bebegim suanda gayet saglikli cok sukur seker yuklemem yapildi hic bir problem ckmadi tansiyon problemmde yok yani bunlarn kiloyla alakasi yok hic kilo almayip gebelik sekeri yasayan bebekle ilgili problemler ortaya cikanlar da var
Esraabrklu ManolyaYldrm benden fazla kilo alan yoktur sanırım 20 gün önce doğum yaptım hepsi gitti.Takmayin sizinkide gider .bebeğinizi düşünün sadece
GlahBilgiliPelit ManolyaYldrm doktorun seni odadan kovalar 😄 beni kovaladığı gibi 😂😂😂 15 kilo aldım mutluyum 👍✌✌😂😂😂😂 30 haftalığım bu arada zararı kiloyu veremezsin cnm suyun Artabilir şekerin cıkabilir doğumunzorlaşabilir felan.. böyle demişti doktor um.
NurdanHakan ManolyaYldrm ben utanarak söylüyorum aerobic eğitmeniyim ama 1 yıl oldu bırakalı (evlilik gebelik dolayı) 59ile hamile kaldım daha evvel düşüklerim olduğu için ilk aylar pek aktif olamadım ve aklıma geleni yedim içtim sonuç suan 33.haftadayım 20 kilo aldım hayatım Boyunca bel ağrısı Nası bişi bilmiyordum iki gündür mahvoldum tutunarak bir yerlere kalkıyorum yatakta dönüyorum resmen kilo demek ızdırap demek dikkatli Olun lütfen
BetulGul Canım 1 haftadır bunun yüzünden doktorlarda geziyorum Doğumun zorlaşır ve çok acı çekersin dediler yürümede çok fazla etkisi oluyor bebeği ultrasonda rahat göremiyorsun ve ben 20 haftalık bi anne adayıyım 3 kilo aldım ama kendi kilom var mağlesef şimdi diyet yapıyorum.
Ebrarrrr BetulGul Valah bende daha önce bi sezeryan oldum kilo kaldı gitmedi bende epeyi kılolu hamile kaldım 86 kılo hamile kaldım şuan 90 kilo oldum çünkü saglıklı değilde hep ekmek yiyorum Bebek degil ben kılo alıyorum 😂 Ama diyete yapamam valaha
Lamelif Glsmarf 28. Haftada 14 kilo aldım ki zaten balık etliydim doktorum dert etme diyor önemli olan şeker ve tansiyon kontrolü verilir diyor
Glsmarf Lamelif ben 61 ile hamile kalmıştım şuan 71 im daha 9 hafta var şekerim tansiyonum çıkmadı şükür ama bundan sonrası tansiyon içün önemli diye duydum
ManolyaYldrm Glsmarf ben kilolu hamile kaldım malesef 72 kilo ile hamile kaldım şuan 20 haftamdayım ve 82kilo oldum
Ebrarrrr ozdenarda Canm kacıncı haftada yapılıyor şeker yüklemesi veya kontrlu ben 23 de merak ettim hastanemı sağlık ocagımı yapıor
Glsmarf ManolyaYldrm anladım sanırım biraz artık son aylar dikkat etmek gerek şişmemek adına tuzluya daha çok dikkat etmeliymişiz
NaimeYilmaz Kılolu hamıle kalırsanız benm gibi ekstra dıkkat edın dpgumum yaza geldıgı ıcın cok dıkkat edıorm yazın eve tıkılıp kalmak ıstemıorm gercekten hareket etmekte zorlanır ınsan.
Susamtanesii BetulGul 3 kilo süper ya maşallah diyetisyene mi gidiyorsunuz? Bende 88 ile kaldım 95 oldum 17 haftalık hamileyim
hjertemami İLK hamileliğimde 56 kg ile hamile kalıp, 85 kg ile doğuma gittim. Ve hamilelikte ödem, çatlaklar her yerimde oluştu. Üzerine de 36 haftalık erken Doğum yaptım. Kendinizi yemeğe vermeyin sağlıklı beslenin derim.
Esraabrklu Lavinim21 70 idim hamile kalmadan önce .hamileliğinin sonunda ise 93 oldum 😁 ama hiç şikayet etmedim hep hamileliklerimi giyinerek yetindim bebeğim sağ olsun boşver kiloları dedim..Şuan 75 e geldim daha 20 gün oldu doğum yapalı.hedef 70 😉 5 kilo daha vermeliyim..verirsin emzirerek diyorlar.bakalım
hjertemami Lavinim21 evet tartılmıştım 5 kg gitmişti. Ama beş kiloyu 1 ayda tekrar alınca , spora başladım. Çok zor günler geçirdim. 1 yıl gibi bir süreçte eski kiloma döndüm ama bir de bana sorun. Çok zor kilo veren bir insanım 😣 Herkesin hemen gider ama ben uğraş uğraş 1 yılımı aldı.