Ezop Aysgl_trl_trn Evet canım ben de iki aylık bulantı sonrası düzelince , saçma sapan beslendim. Hamurişini çok sevmeme rağmen mideme iyi geliyor diye abarttım. Bundan sonra yoğurt, meyve, tam buğday 😀
Aysgl_trl_trn Ezop evet yaa. İnsan aşerince televizyonda gördüğü herşeyi canı çekiyor. Yesen ayrı yemesen ayrı. En iyisi kendimizi az da olsa tutabilmek önemli olan ☺️
Mrvekaan Aysgl_trl_trn bence de hele de İnstagram da ki yemek sayfaları ne görsem canım istiyor ben bu kendimi tutuyorum diyenleri alkışlıyorum 👏
Tgb2310 asyaa15 ağırlıklı kaçıncı haftalarda aldnz kiloyu. Benm normalde kiloya karşı yapım çok müsait su içsem yarar cinsinden. Ama gebeliğimin 12-13. Haftasına kadar bulantm olmamasına rapmen 2-3 kilo verdim iştahımda yerindeydi. Şimdiyse 18. Haftamdayım sadece 1kg almş gözüküyorm bence oda wc ye çıkamamktan gb geliyor. İnş almam die dua ediyorm çünkü zaten kilolu bir gebeyim. Birçok kişi 17-18. Den sonra aldığını söylüyor sizinde mi öyle oldu
asyaa15 Tgb2310 benim parca parca oldu canım ilk 58 le kaldım 12.Haftaya kdr falan 2 kilo aldm snra 15. Haftada falan 3 daha aldım suan 20 deyim 15 den bu tarafa da 3 daha aldm 66 😯😯😯
asyaa15 Tgb2310 ama genelde 20 den snra alınıyormus canım suan dikkat etmem lazım ekmegi bıraktm cok az az . Hamur işi zaten yemiyorum tatlıyı sevmiyorum. Bakalm
Tgb2310 asyaa15 anladm ben zaten 84 le gebe kaldm sonra 80 e düştüm şimdi 81 falanm ikiz gebeyim hiç almadan bebeleri içimde büyütmeliyim😂
asyaa15 Tgb2310 yaaa ne güzel inşallah almazsın canım bebişlerin harika ikizler 😊😇😇 saglıcakla gelsinler inşallah
Dursunkemalinannesi Ezop diyetisyene git canım burdan olmaz hamileliğe uygun bir beslenme programı hazırlasınlar sonuçta bi bebek büyüyor içimizde kafamıza göre diyet yapamayız
Mrvekaan Aysgl_trl_trn iradesiz demeyelim de 🤣 göz hakkı olabilir canım çekiyor olabilir sonra gelsin kilolar olabilir 🥴
Fahriye_ Ezop ekmeği azalt canım ben sadece tam buğday ekmeği ve çavdar ekmeği kullanıyorum böyle fazla kilo almıyorsun😊
ilknrgl Ezop 16+4 oldum sadece 1 kilo aldim daha gobegimde cikmadi bulantidan dolayi yiyemiyorum ben hic bisi o yuzden almadim kilo
ipekveannesi Ezop 35+6 5,5 kilo aldım aslında sadece hamileyim diye 2 kişilik yeme o kadar ama alacağın varsa da alıyosun önüne geçemiyor insan 🙄
Aysgl_trl_trn Mrvekaan evet göz hakkı da denebilir ama göz hakkı da hamileyken çok kötü ya. Herşeyi can çekince aşırı kilo alımı kaçınılmaz 😞😣