_9297_ Yesim1995 aynen öyle bugün gittim cinsiyetini gormus kağıda yazdı verdi ama daha küçük olduğu için yanılma payı olabilir diye biraz daha beklemeyi düşünüyorum 😌😊
Aslima _9297_ ay sorunda banada yazın olurmu lütfen bende merak ediyorum. Doktorunuz iyimi guveniyomusunuz ona . Karin ağrısı alt tarafta batmalar falan neden oluyomuş sorarsanız bende çok memnun olurum. Tsk ederim şimdiden.
_9297_ Aslima valla bir sürü şey sorucaktim doktorla cinsiyet bebek el kol muhabbetine girince heyecandan herşeyi unuttum canım ya 😅😅😏😏
Aslima _9297_ bu arada cinsiyet yarın belli olacakmı bakalım bi baktirin bende merak ettim. Ultrason fotonuzu atarsınız bakarız inşalalh.
Tazeanne12 _9297_ ben yurt dışındayım burda cinsiyeti 6.ayında söylüyor görümcem doldurmuştu balonuda
Bahar1 _9297_ canım bende pazar günü yaptım yeni pastayı kendim tasarlayıp ınstgram yaptırdım bezeleri özel yaptırdım markete bilbord ınstgram yaptırdım diğer geri kalan herşey eminönü😊
Bahar1 https://i.imgyukle.com/2019/12/20/RbvlAR.jpg biz balon patlatma yerine şemsiye tercih ettik hem daha farklı oldu 🤗 umarım az da olsa yarışmacı olmuştur
_9297_ EbruIrmakAhmet görmüş cinsiyetini ama soylettirmedim kağıda yazdı verdi ama erken olabilir diye biraz daha beklemeyi dusunuyorum
SedaveSusam _9297_ sen doktoruna söyle bana sakın söylemeyin de zaten 12. Haftada tahmin yapar büyük ihtimalle 16.da netleşir
_9297_ SedaveSusam aynen görmüş bende söylemeyin deyince eminmisin diyo 😅 kağıda yazdı verdi ama içim icime sığmıyor biraz daha beklemeyi düşünüyorum iyice netlessin yanılma olmasın diye 😊😊
Aslima _9297_ ay olsun ya. Cinsiyetini merak etmiyomusun aç bak bende merak ettim Nasılsa kesin değilmiş belki değişir
gamzelimgamze Yorumları okuyorumda kimse eşiyle gidip öğrenmemiş 😁Rabbim herkesin kalbine göre versin.Heyecanımız bitmesin inşalalh🙏
_9297_ gamzelimgamze benim eşim geldi ama ise yetişmesi gerekiyordu gitti ama kalsaydı da ogrenemicekti 🤣🤣🤣