EbruIrmakAhmet _9297_ valla bende hiç sormadım pat diye söyledi kızın olucak diye ama Allah var hiç öyle hissetmiyodum 😃
_9297_ EbruIrmakAhmet yarın inşallah unutmam yaaa tembihlemem lazım eminseniz kağıda yazın ama bana söylemeyin diye 😁😁🤣🤣
_9297_ Yesim1995 ya bende 12 haftalık oluyrm yarın kontrolüm var hadi pat diye söylerse yada yanilirsa emin olmadan söylerse diye tereddüt etmeye başladım 😏 cnku yarın erken söylemez doktor diye arkadaşıma haber vermedim yaa 🤭😁 sizin bebisin cinsiyeti ne
Yesim1995 _9297_ ben tembih etmiştim öncesinde gorunurse soylemeyin dedim gorunuyo dedi o zaman bida ki kontrolde daha kesin olur arkadaşımla gelirim demistim oyle anlaştık 💙 erkek demisti 36+6 olduk hala erkek🤭😅💙
Aslima _9297_ hmm zaten birkaçgün alt tarafımda batmalar falan oldu şimdide karnım ağrıyor bu hep böyle devammı etcek anlamadım. Böyle oluncada aklım beynim hep orda
Premsesinannessi20 _9297_ ben heyecandan yapamadım hastanede pat diye söyledim kızımız geliyor diye 😂😂🥰
_9297_ MercimekVeaAnnesi aynen ben yanımda arkadasimi götürmeyi düşünüyordum hani 15 16 haftada daha net olur anca o zaman söyler diye düşündüm ama hadi yarın en kotu ihtimalle tahminini pat diye söylerse ve ben kendim öğrenmek istemiyorum 🤷🤗🤗😁😁
_9297_ Aslima valla bende yarın unutmazsam doktoruma onu sorucam benim de aklım hep orda oluyor acaba bsey mi oldu iyi mi fln diye 😏
Yesim1995 _9297_ biz çin takvime göre yapmıştık erkek olsun istiyoduk sadece doğru çıkmasına cok sevindik 😂🙏😊💙🤭 rabbim herşeyi gönlünüze göre versin 🙏😊
Damla0x _9297_ Canım selam bende yaptım, videosu YouTube kanalimda izleyebilirsin herşeyi anlattım, Kanalımın ismi Damla Özpaçal yazınca direk çıkar zaten umarım yardımcı olur mükemmel birşey cinsiyet partisi 🤗🤗❤️
Aslima _9297_ ay sorunda banada yazın olurmu lütfen bende merak ediyorum. Doktorunuz iyimi guveniyomusunuz ona . Karin ağrısı alt tarafta batmalar falan neden oluyomuş sorarsanız bende çok memnun olurum. Tsk ederim şimdiden.
_9297_ Yesim1995 benimde çin takvimine göre kız çıkıyor bakalım sağlıklı olsun da hiç fatketmiyor ama kız olsa fena olmaz 🤗🤗😌😌😌😌😌😌🤭🤭🤭
Furkanpervin _9297_ amin _9297_ amin inşallah internettede var gerçekten ama güvenilirmi ona bak bazı sayfalar dolandırıcı gerçi n11 de falan da onlarada bak ben bu hafta alıcam herşeyi fikir olsun dersen atarım ☺️ 2 li teste ben girmedim kan alıyolarmış ordan bakıyolarmış kesin sonuç vermiyolrmış o yüzden istemedim bide Rabbimin gönderdiği cana sakat veya down sendromlu diye kıymak istemedim her şekilde doğurucam dedim diye yaptırmadı doktor zaten ense kalınlığı ve burnundanda ultrosonda belli oluyomuş ☺️
_9297_ Furkanpervin atarsan sevinirim canım bende kesinlikle ne olursa olsun kabulum o bizim canımızdan bir parça nasıl vazgeçebiliriz ki 🤗😌😘
_9297_ Tazeanne12 çok güzel olmuş canım ben de kendi çapında yapmaya calisicam bakalım nasıl olucak insallah bir aksilik olmadan yaparim 🤗🤗 yanında birini mi goturdun ve kaç haftalıkken ogrndin
Tazeanne12 _9297_ ben yurt dışındayım burda cinsiyeti 6.ayında söylüyor görümcem doldurmuştu balonuda
_9297_ SedaveSusam ben de arkadaşımı götürmeyi düşünüyorum ama inşallah yarın söylemez 12 haftalık erken söylemez diye hiç haber vermedim gel diye ya 🤭😊
Aslima _9297_ bu arada cinsiyet yarın belli olacakmı bakalım bi baktirin bende merak ettim. Ultrason fotonuzu atarsınız bakarız inşalalh.
SedaveSusam _9297_ sen doktoruna söyle bana sakın söylemeyin de zaten 12. Haftada tahmin yapar büyük ihtimalle 16.da netleşir