eylul13_ Seda_123 canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim, yüzyıl tam bir para tuzağı her anlamda çok iyi biliyorum orayı
Seda_123 eylul13_ Valla şu ana kadar parayla alakalı bi sıkıntı yasamadım orda muayene 110 ben 80 veriyorum indirimimiz var doğum ücreti de zaten herkese belirlenen bi ücret testlerimi filanda orda yaptırmadım baska yerde yaptırıp götürdüm 😁
Tugbaklc eylul13_ kesinlikle bende öyle düşünüyorum canım şifa hastanesine gdiiyorum nacizane fikrim hep hesaplı hemde çok ilgili doktorlar bence düşünürsen oraya da gidebilirsin ilgililer
NurseB eylul13_ tuzla devlette yenidoğan yoğun bakım hemşiresi olarak çalıştım konfor açısından tavsiye edebilirim doğumhane ve kadın doğum servisini. Kartal Lütfi kırdarda da çalıştım eski binadayken asla kimseye önermezdim ama yeni bina da daha konforlu olabilir.
NERDOGDU NurseB ben yeni binada sancı odalarını doğum servisini gezdim. Sancı odaları tek kişilik servisler 2 kişilik. Ama önemli olan çalışanlar doğum esnasında çalışanlar iyi davranırsa iyi geçer kötü davranırsa kötü geçer. Ben orda doğum yapmayı planlıyorum inşallah iyi davranırlarda iyi geçer.
NurseB NERDOGDU doğumhane ekibini ben de tanımıyorum ama doğumhane ve yenidoğan ekibi köklü eski hemşireler var diye biliyorum en azından tecrübe iyidir
Tugbaklc eylul13_ canım arkadaşlarım yap5i tuzla devlet hastanesini çok met ediyolar ama randevu alabilmek çok zor özel hastane gibi tertemiz diyolar bir de
defnemila Marmara üniversitende doğum yapan varmı acaba ? Neyden memnun kaldınız ya da neyden memnun kalmadınız lütfen anlatır mısınız. Riskli gebelik uzmanı durumundan mecburiyetten oraya gidiyorum ama doğum için endişelerim var 😓
Asfnags Tuzla devllette çalışıyorum 2..dogumum olacak insAllah kendi hastanemde olacağım zorunlu sezeryan