eylul13_ Devlette doğum yapmış veya yakını doğum yapmış olanlar pendik devlet, marmara eğitim veya kartal lütfü kırdar tavsiye eden varmı, ilgi nasıl?
Akyuz61 eylul13_ marmarayı kesinlikle önermiyorum. Doğum yapmadım ama muayene için gittim bu akşam kurbanlık koyun gibi hastalar ve pislikten geçilmiyor. Nst’yi zor çekildim. Bin pişman oldum.
Nrl eylul13_ hiç biri hele bide marmara Allahım resmen kadına bağırıp çağırıyordu sancısı vardı kusucaktı kap istedi doktor tenezzül edip vermedi hasta bacıyı çağırtana kadar kadın tuttu çok inliyorsun yaparken iyidi falan demez mi sinir oldum resmen o günden sonra asla uğramadım 2 sene önceydi
busrasahinn eylul13_ ben doğum icin memlekete gidiyorum canim burda kimsem olmadığı için ama muayenelerimi pendik devlette oluyorum burda dogursaydim Pendik devlette doguracaktim yani tolga tuncele gidiyorum ilk düşük olan bebegimde cihana Cüneyt beye gittim bana insan gibi bi aciklama bile yapmadı esimle kan bağı olmadan uzaktan bi akrabalık var uzaktan akrabaliklarda düşük bebekte kalp durması çok görülüyo dedi hayatımda duyduğum en sacma cevaptı bide cinsiyeti kesin biliyo erkenden söylüyo 11 12 haftada dediler ikinci bebegimde 12+5 de gittim %80 kız dedi 1 buçuk 2 hafta sonra erkek olduğunu öğrendim devletteki doktorumdan daha da gitmem o adam bana gelince işini beceremiyo 😂🙈
Seda_123 eylul13_ Marmara gidebileceginiz en son hastane olsun berbat bi hastane zaten ilgi denen bişey yok lütfi kırdar iyi ama 😊 Ben özele gidiyorum sırf ilgilenilmesi için memnunum yüzyıl hastanesine gidiyorum
eylul13_ Nrl netten biraz araştırma yaptım bu tarz yorumlar çok var canım özele gitmekten başka çare yok sanırım
NERDOGDU Ben kartal lütfi kırdar eğitim ve araştırma hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum. Orda gebe okuluna gittim. Sancı odaları tek kişilik normal odalar 2 kişilik. Çalışanların nasıl davrandığını bilemem. Ama gebe okulundaki ebe çok iyi bi kadındı. Birde burdaki bi postda bir ebeyle karşılaştım ordaki çalışanları tanıyormuş iyi insanlar olduklarını işlerinde de iyi olduklarını söyledi. Çevremdekilerde pendik devlet hastanesine git diyorlar ama ben oraya hiç gitmedim o yüzden bişey diyemeyeceğim.
eylul13_ Akyuz61 aa aynı yerdeyiz, bende ona gidiyorum kontrole doğumunuda omu yapacak, bana biraz pahalı geldi o hastane o yüzden devlet araştıryorum hiç iyi yorumlar okumadım sanırım yine bölge hastanesine giderim doğum için
Akyuz61 eylul13_ evet canım doğumuda o yaptıracak ne kadar fiyat verdiler size? Ben marmaranın o halini gördükten sonra dahada devlette doğuramam herhalde
eylul13_ Akyuz61 henüz fiyat almadım canım, bebeğim daha yeni seninki ne kadarlık oldu? Fiyat aldın mı?
Akyuz61 eylul13_ Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🙏 benim 36+4 son günlerimiz 😍💙 normal 1900, sezeryan 2300 dedi ama bölgede doğum ücretleri farklı anlamadım açıkçası o yüzden sordum
eylul13_ Akyuz61 Amin inşALLAH sağol canım benim, maşallah senin günler geçmiş, verdiği fiyat nerenin doğum ücreti? Çünkü bölge pahalı dediğin gibi
eylul13_ busrasahinn sağlıkla kucağına alırsın inşALLAH, hayret genelde çok takdir edilen bir doktor, devlet hastanesine gittiğinizde her hangi bi tahlil istiyorlar mı rutin kontrollerde
Akyuz61 eylul13_ bölge için verdi canım o fiyatı bana bende karşıma geldikçe bakıyorum banada uygun geldi o yüzden şaşırmadım değil açıkcası
eylul13_ Seda_123 canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim, yüzyıl tam bir para tuzağı her anlamda çok iyi biliyorum orayı