nisam45 Sağda nasipse oğluşum olacak.eltimin her iki oğlu da görümceminde oğlu sağda imiş.eskiden cinsiyeti öyle anlarlarmış.hangi tarafta ağırlık varsa öyle.
Eceveannesi Dilarasavull44 doktorun bence yalnıs bilgi vermiş sana ikiside soldaydi benim ilki kız şimdi oğlum olcak öyle seyelre inanma
Dilarasavull44 Melikekpln aynn öyle ama insan merak ediyo hayırlısı olsun sağlıklı olsun tek dileğim bu
Brfnyldrm Benim sağda kız 15 haftalik hamileyim yeni gittim ogrendim kız olduğunu kesemde fasulye gibiydi herkes erkek diyodu ama yalan bunlar allah ne nasip etse odur
AATozarr Dilarasavull44 Doktora kadar benim çevremde ki herkes yalancı bu sefer sağ olunca herkes kız dedi bana 😂😂
Cigdemveminik Dilarasavull44 benim ilk gebeliğimde kesem soldaydı oğlum oldu şimdi yine solda ama küçüğüz henüz cinsiyetimz belli değil 🤗
EbruIrmakAhmet Dilarasavull44 hangi doktor böyle bi konuşma yapar ya çok şaşırdım ne alakası var cinsiyetle kesenin yerinin o zaman herkes dokuzuncu haftada öğrensin cinsiyeti
Aysenuryk Solda ve erkek ama inanmiyorum bu tarz seylere denk geliyor sadece 🙈 ya sagda ya solda ya kiz ya erkek zaten 2 secenek var 👌