Dilarasavull44 Kızlar ben 9 haftalik hamileyim doktorum ilk gittiğimde kesen sağda oluşmuş dedi sağda olunca ne oluyo dedim erkek oluyo dedi sizde bu durumu yasadinizmi keseniz hangi taraftaydı ve cinsiyeti neydi
Sukufe Dilarasavull44 ayy hiç hatırlamıyorum hiç te dikkat etmedim ama annem demişti sanki bi defa sağda olunca erkek diye ama ne kadar doğru bilemem 🤣🤣🤣
Aysegulyeter Dilarasavull44 benimkide solda erkege benziyo demisti. Kesin sonucu 3 gun sonra ogrenicem insallah 😊
Dilarasavull44 Deletedmom317 bende solda olunca erkek diye biliyorum ama öyle diyince şaşırdım baştan berimi soldaydı
Dilarasavull44 Sukufe benim annem de öyle diyo çevremdeki hamileler sağda dediler ama kiz oluyo onlarınki bende çok merak ediyorum
Deletedmom317 Dilarasavull44 sağı solu yok bu işim drun saçmalamış. Bastan beri solsaydı erkek. Ablamında solda kızı olcak
Melikekpln Dilarasavull44 nasip bu isler bilemeyiz ki solda olupta kiz olanda vardir rabbim neyi nasip ederse canlari sağolsun
asyaa15 Dilarasavull44 walla ben bastan beri hep sagda hissetmiştim hareketleride sagda hala erkek. Ama göbegin hemen atına yerlesmiş demişti dr bebek
Nilay35 Dilarasavull44 cnm benmde sagda olusmus ama kız bnce kesenin ne tarafta olustuqu onemli deil bnce
Dilarasavull44 Melikekpln aynn öyle ama insan merak ediyo hayırlısı olsun sağlıklı olsun tek dileğim bu