tomurcukannesi TospikAnne bende sürüyorum ama kaşınıyorumda bi yandan bilmiyorum artık etki edicekmi etmicekmi😄
TospikAnne tomurcukannesi ya aynı kaşınma bende de var. Sanırım açılıyoruz. Ama görümcemde 6 aylık hamile ona da sordum. O da kaşınıyorum diyor. Karnında herhangi bir çatlak yok ama şuanda. Bakalım 🙈
Mug Tuqbabars ben de bugün aldım bio oil başlıcam bakalım İnşallah faydası olur da bebeğe zararı olmaz herhalde dimi ?
Tuqbabars Mug yok hayır canım bebeğe herhangi bi zararı yok yağ sonuçta ama affedersin çok özür dileyerek söylüyorum göğüs ucuna sürmemeni tavsiye ederim 🤗
Kaderhan69 30.cu haftada basladim catlamaya tek bir catlagim bile yoktu malesef 1 gecede catliyosunuz hanimlar bende badem yagi falan kullandim ama nafile yani vucut yapisiyla alakali bi durum 😐
GlizarNisaKoyiit Merhaba iyi akşamlar yapı ile alakalı bişey olduğunu düşünüyorum ama kesinlikle ısrarlA tavsiyem Susam yağı ikinci doğumum olacak ilkinde de kullandım olmadı şuan 7. Aydayım şuana dek olmadı tavsiye ederim bütün hamişlere özellikle ilk hamilelikte çatlağı olmayanlar için daha etkiliymiş 👍🏻😊
B8use Gmom_ ben mustela çatlak öncesi yağı ve mustela çatlak için krem var onu aldım fakat hindistan cevizi yagida kullanılabilir diyorlar onun dışında göğüs ucu catlagina bu yağ ve kremi kullanıyorum mustela dediğim sadece son 1 ay lansinoh varya göğüs çatlak bakımı için onu kullanacağım bakalım
BeyzaGnaydn Gmom_ bende johnson’s baby nin bebe yagini kullaniyorum, oglumda da onu kullandım, hic catlagım yok 👌🏼 Hemde zararsız, bazi yaglar killanma falan yapiyor kullanirken dikkat etmek lazim.
Umayyyy HicranKzn teşekkür ederim 🖤 lierac ve Hindistan cevizi yagi kullanıyorum dus sonrası da Johnsons baby nin bebek yagini ama 16. Haftadayim ve anlamıyorum çatlak var mi yok mu. Beyaz catlak denilen hali filan Millet bahsettikce umarım doğru yoldayım diyorum sadece iku uc kilo oynuyo surekli kilom çatlak degil ama o 2 kilo baldır içlerinde muhtemelen sadece toplandi 😒😒 yeni de bu hafta hala toplu taşımada farkedilmicek kadar hamile olduğu belli değil ki ne bilim denilen düzeyde ufaktan bebişlerim kendini göstermeye başladılar gibi karnim biraz çıktı ve merakla umarim son haftalarda olusmaz bisi diyorum. 🤷🏻🤷🏻 Bi de bazen gun asiri ya da halsizlik olduğunda aklıma geldikçe kullanıyorum. Umarım cok farketmez. Ama ilk aydan itibaren başladım ben. İlerde karin cikinca pişman olan cok diye..
Burcinelly Umayyyy 30 dayım. Karnım da baya büyüdü inşallah olmaz. Olursa da yavrumdan anı olarak kalacak Allahın taktiri🙏🏼
aesma Gmom_ ben vaseline markasının bebek için olanı kullanıyorum, baya nemli bırakıyor uzun süre. daha 16. haftamdayım, 20. haftadan sonra lierac yada bio oile başlıcam bakalım 🙂
Gfrn Gmom_ ben lierac kullanıyorum sabahları kesin sürüyorum akşamları ise aklıma geldikçe sürüyorum 6.ayımıza girdik daha birşey yok bakalım inşallah çatlamayız.Bunun dışında duştan sonra hep sürdüğüm (tatlıbadem/Hindistan cevizi yağı/kakao yağı/saf zeytinyağı)karışımını sürüyorum.Lokman hekim mağazam var müşterilerime de sürekli verdiğim karışım bu şekilde
Miniksehzadem Gmom_ canım ben en baştan beri bio oil yağını kullanıyorum ve 36 haftaligiz hiç catlagim yok çok şükür. Ama ben söyle yaptım ilk bio oili kullandım. 7. Aydan sonra saf zeytinyagini kullandım hala da bi ondan bi ondan sürüyorum çok memnunum. Zeytinyağı Tüylenme yapar diye ilk başta kullanmamistim ama zaten o sorunun önüne gecemiosun. 😂😂