Sevgiic EbruIrmakAhmet bence kordon degil canım erkek hem doktorda kesin konusmus saglikla kucaginiza alirsiniz insallah 😊 banada 12 haftada kiz olabilir dedi artik kontrolde ogrenicem
Eligo EbruIrmakAhmet aynisini bende yasadim 16 haftalikken kiz dedi bugn detayliyangittim 20. Haftadayim erkek dedi pipisini bile gosterdi sok yasadim
Kardelenyigit Eligo aayy en korktuğun ya 😂bende dün 15+6ydım doktor kız dedi detaylıda değişir diye korkuyorum çıkıntı var ama klitoris testis olsa görürdüm dedi.çatlıyorum bir şeyler almamak için ama detaylıyı beklicem
Kardelenyigit Eligo kesinlikle 😂1ay daha beklicem,normalde burda yazılanları okumasam her şeyi alınmış olurdu ama şimdi bile eşim kesin dedi işte değişmez demesine rağmen tereddüt ediyorum 😂😂
Gulaycyrus Bu bir pipi 😂🥰🥰🥰 benımkıde böyleydi hahahaha cok şekerlere ya Allah sağlıklı cocuk verdın bıze ınsallah ama erkek 🥰
EbruIrmakAhmet Pandabekleyenanne teşekkür ederimm ☺️ Bende öyle hissediyodum hep ama iki hafta önce kendi doktorum kız demişti
Pandabekleyenanne EbruIrmakAhmet 13. Haftada banada aynısını söyledi 15. Haftada erkek dedi ve aynı bu fotodan verdi pipisini aldık. Suan 30. Haftadayız 14 subatta geliyo oğlum
aysglckr EbruIrmakAhmet 16 haftadan sonra kesin bilgi veriyorlar yinede kesin demiyo erkekse yumurtalıklarını görene kadar yüzde veriyorlar. o yüzden detaylı ultrasondan sonra alışveriş yapılmalı bence ☺️
aysglckr EbruIrmakAhmet elide olabilir tam gelişmesi 17 haftayı geçiyormuş genital bölgenin o yüzden kesin sonuç 20. haftada detaylı ultrason👼🏼 bazı şakacı bebekler el hareketleriylede akıl karıştırabiliyo
EbruIrmakAhmet aysglckr çok oynuyodu canım bilmiyorum uyumuyodu yani eller kollar kıpır kıpırdı ben o kadar çok sordum ki adam döndü döndü tekrar baktı bekleyip görücez bakalım 😃