EbruIrmakAhmet 12+3 te doktorum kız demişti bugün 14+1 olduk başka bi doktor yüzde yüz erkek dedi şimdi ben hangisine inanayım https://imgyukle.com/i/RFfd1P sizce kordon falan olabilir mi
Sevgiic EbruIrmakAhmet bence kordon degil canım erkek hem doktorda kesin konusmus saglikla kucaginiza alirsiniz insallah 😊 banada 12 haftada kiz olabilir dedi artik kontrolde ogrenicem
glnur90 Bana da ikili testte erkek dedi doktor ama kesin sonuç için 16 10 hafta arası belli olur dedi
Kizim_ve_Annesi EbruIrmakAhmet banada 12 haftasindan kiz diyo ama erkek his ediyorum sende nasil aserme filan ve miden bulaniyomu?
EbruIrmakAhmet Kizim_ve_Annesi tatlı hiç yiyemiyorum bide hep erkek hissediyodum bende kız dediğinde çok şaşırmıştım
EbruIrmakAhmet DEF ayy bende görüyorum ama ya kordonsa dedim doktorda kordon yukarda onu görüyorum dedi bilmiyorum artık canım ya kafam allak bullak 😬
Nrslbkc @EbruIrmakAhmet erkekte tatlı yenir diyolar bence herkes için aynı değil çünkü 7 aylık hamileyim ayrıntılı ultrason da dahil olmak üzere erkek olduğu kesin ve ben tatlı yerine tuzlu ve ekşi tüketiyorum. Bu zmna kadar kilolarca limon ve elma sirkesi tükettim diyebilirim
Nrslbkc @Kizim_ve_Annesi @EbruIrmakAhmet kesinlikle katılıyorum yaptığım salatadan kimse yiyemiyo resmen. Sirkenin kokusunu çekiyorum içime millet gülüyo. Her gün bir iki limon yiyorum. Tatlıda ehh işte binde bir olursa yerim olmazsa aramam