gzmuygn Beyza_nur Yazıyor canım sağ tarfta ultrason kısaltmaları var ultrason kağıdında internete yaz direkt çıkıyor hangi kısaltma hangi vücut ölçüsüne ait.Hatta bana sakla dedi bu haftanın ölçüleri önemli diye
Mervemm gzmuygn hahaha her gece doğurunca bünye alışır kiz doğuma🤣🤣🤣. Normalden yanayim da hanhi şekilde saglikli olirsa artik illaki su olacak diye biseh yok
Mervemm gzmuygn hahaha her gece doğurunca bünye alışır kiz doğuma🤣🤣🤣. Normalden yanayim da hanhi şekilde saglikli olirsa artik illaki su olacak diye biseh yok
Bayrakoglu69 Keremeral 22 haftalıkken detaylı ultrasona gittim 450 gr 37 cm dedi ama normal veya değil diye birşey demedi . acaba normal mi daha kendi doktoruma göstermedim sonuçları çok merak ediyorum şimdi ne kadar oldu acaba . suan 24+3 teyiz 💙👶🏻
Bayrakoglu69 AysennHE korkma korkma allahın izniyle gelişir bi sıkıntımız olmaz 🙏💙 , kaşar peyniri muz ceviz süt balık ye ve haşlanmış yumurta ye her gün bebeğe kilo aldırıyor 😍😍
AysennHE Bayrakoglu69 inşallah canım insallahh🤲☺️evet süt ve muz aldırıyor haşlanmış yumurta yiyemiyorum 😣ceviz desen bı tane yiyim alerji oluyorum doktorum haftada iki kere balık ye dedi süt ve ayranı ihmal etme dedi sağlıkla gelsinler inşallah🤲☺️
AysennHE Busraaamm demek ki her bebis fark ediyor gelişim yönünden dün gittim 165 dedi doktor sağlıkla gelissinler sağlıkla da gelsinler insallahhh🤲