@Serap35 Yahu sanane ? Ben onu anlamıyorum sa na ne ? Asıl gereksiz olan ne biliyormusun durup dururken sarfettiğin cümleler. Reklam dediğin nedir eşinle üniformalı fotoğraf koymak mı? Bu mu reklam ? Ya kullandığın kelimenin anlamını bilmiyorsun ya da konuşmak için konuşuyorsun. Sen mi bi özel harekatçı eşisin? Bir özel harekatçı eşi kendi gibi aynı kaderi paylaşan bi anne adayına bu şekilde cümleler Sarfedemez! Bir özel harekatçı eşi bi üniformaya mındar ettiniz diyemez çünkü herkesten daha çok bilir o üniformanın anlamını hele ki sadece fotoğraf paylaşılmışsa hiç diyemez. Kimliğini ortaya sermekten, para konusuna kadar gelmiş mevzu. Hayır anlamıyorum derdin ne? İnsanların özel hayatlarına burnunuzu sokmaktan vazgeçin! Belki ben doğum arefisindeyim ama eşim aylardır görevde, belki yüzünü görmüyorum, belki doğumdan aylar sonra gelecek bebeğin yüzünü öyle görecek. Belki ben “her gece Allahım nolur geri gelsin” diye dua eden bi anne adayayım ya böyle olsaydı hiç düşündün mü karşında ki ne psikolojide sen ne söylüyorsun. Kendi hayatlarınızla alakadar olup başkalarının özel hayatlarına burnunuzu sokmaktan vazgeçin!