Pinky_ Selam Kızlar ben acı yemeği çok seviyom turşu acı bibere bayılıyorum özellikle bi sorun yaşarmıyım acaba bebeğe ters bi etkisi olur mu?
Hlal Pinky_ acının hastasıyim kendimi durduramiyorm,,turşu, vs ,çok yiyorm ama geçen gün fazla kaçırdım uykumda hep acı su çıktı ağzmdan cok rahatsz. Etti beni
Ezgi05 Pinky_ bende acıyı çok seviyorum ama yediğim de mideme kramplar giriyor sende sıkıntı olmuyorsa benim yerime de ye valla 😄
fadimeozbas @Pinky_ Kabızlık yönünden sen sıkıntı yaşarsın çünkü hamilelikte kabızlığa çok müsait, bebek de kaç haftalıksın bilmiyorum ama ilerleyen aylarda tat ayırabiliyor ama o acıyı hissetmez sadece doğunca acı seviyor olarak doğması çok üst düzey😄damak tadı alışacaktır
fadimeozbas @Serap35 Birincisi kocamın resmini değil ikimizin resmini koydum. İkincisi resmimizi koyduk diye mındar mı oldu üniforma? O üniforma öyle resim koymakla mındar olacak bi üniforma değil kelimelerine dikkat et. O üniformanın taşıdığı yükün ağırlığını 40 yıl emek versen ödeyemezsin. Sen kimsin ki? Benim eşimin ne meslekte olduğunu bilsen ne bilmesen ne ? Sanane yani ? Bas git işine
mavisimm fadimeozbas iyikide uniformali resminizi koymussun. Onlar bizim gururumuz her este bu sekilde resimler paylasmali bence. Rabbim ayirmasin evlatlarinizla beraber cok guzel bir omur versin size canim.
SedaveSusam fadimeozbas takılma sen bu boş insana kuzum o üniformalar olmasa burda rahat rahat bunları yazamaz Allah tüm polis ve askerlerimizi korusun 🙏🏻 Çokta güzelsiniz maşallah 🧿
Aysecim Serap35 ne fesat ne kötü kalpli insanlarsınız ya noldu hasetinden kudurdun dimi ne yazık ki o kötü kalbinle daha iyileri seni hiç bulmayacak durup dururken millete sataşmak nedir canın kaos mu aşeriyor ruh hastası
fadimeozbas @mavisimm Allah razı olsun bacım sağolasın. Rabbim hepimize evlatlarımızla güzel bir ömür nasip etsin inşAllah 🙏🏻
fadimeozbas @SedaveSusam Amin kuzum Allah razı olsun insanın zoruna çok şey gidiyor böyle yorumlar görünce söyleyecek şey çok da işte bazen susuyoruz payımıza bu düşüyor 🙏🏻
SedaveSusam fadimeozbas sen gönlünü ferah tut gözünü kırpmadan canını düşünmeden hepimizi koruyan bir eşin var sadece onunla gurur duy diğerlerine kulaklarını tıka sen😘🥰
fadimeozbas @SedaveSusam Doğrusun kuzum.🙏🏻 Allah hiç birini başımızdan eksik etmesin tüm asker ve polislerimizi kanatlarının altında korusun inşAllah onların tırnağına çöp batsa bizim canımız yanar burda Rabbim hepsini korusun 🙏🏻