YCyesim30 Kızlar Merhaba, Bebek istiyoruz. Yaklaşık 8 aydır korunmuyorum. Adetimin 3 günü tahlil verdim. Prolaktinim 60 larda çıktı. Sizce bu nedenden dolayı mı Hamile kalamıyorum ? Bir de evde yapabileceğim bitkisel bir çözüm var mıdır ?
Islim123 YCyesim30 testere disli aslan pençesi çayı kullan youtubede ender saraç videosunda var. Ama öncelik doktorundan ilaç istemelisin
Senagg YCyesim30 bir engel değil ama hamile kalmayı zorlaştıran bir durum maalesef. benimde 33 çıktı. Doktorum ilaç verdi? Size vermedi mi?
Mebos YCyesim30 benimde prolaktinim yüksekti 200lerdeydi düşürmek için ilaç kullandım hatta küçük bir adenom vardı ondan dolayı vücudun emziren anne görevini görüyor demişti doktor bana bide adet düzensizliği oluyor bundan dolayı o yüzden kalamama durumun olabilir ilqç kullan senin hemen düşer
Ftmklc0 YCyesim30 meb benimde öyle çıkıyordu düzensiz strese bağlı yükseliyor benim 70 lerde çıkıyordu diğer adıda süt hormonu yumurtlamayı engelleyebiliyor onun için doktorlar tek seferlik bir ilaç verebiliyor. Ama ben 1 yılın sonunda sadece maydanozlu süt kürüyle çocuk sahibi oldum şuan 5+4 deyiz kalp atışını duymayı bekliyoruz rabbim herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın.😊
Fatma8988 YCyesim30 benim doktorum 52 ye cok dedi hemen ilac verdi. 60 gercekten cok ve hamile kalmayı engeller
Bus_ak18 Canım bende rutin kontrollere gittiğimde hep 31 30 çıkıyodu doktor normal demişti ama nette sınır diyodu gebelik zor olut yazıyodu. Bir dahaki gittiğimde doktora gittiğimde sordum prolaktinm yüksek ondan mı gebe kalamıyorum die alakası yok sen kafana takma dedi. Nettede yüksek olup gebe kalan biçok kişi varmıs. Bilemiyorum🤷♀️
Senagg Bus_ak18 doktordan doktora değişiyor. Tahlilin yapıldığı zaman çok önemli. Sürekli değişen bir hormonmuş çünkü. Ben ilk gittiğimde 27 idi vermemişti sonra başka bir doktora gittim. Ben bu değere ilaç verirdim dedi. Tekrar test yapıldı 33 çıktı. Şuan ilaç kullanıyorum. Bence ilaç vermediyse bitkisel yollar var deneyin derim
Bus_ak18 Senagg haklısınız ben hep adetin 3. Günü gittim her gittiğimde 30 31 arası çıktı normal dedi.. ama bende gebe kalamıyorum var bunda bi iş🤷♀️
Senagg Bus_ak18 doktorum adetin 3.günü ve sabah saat 9 10 arası aç karnına test yapılmasının aşırı önemli olduğunu söyledi 🤷🏻♀️ bende de hiç bişey çıkmadı alttan muayene de oldum oda temiz. Kullandığım ilaç hamileliği kolaylaştırcak dedi. Bakalım nasip tabi herşey 🥰
Bus_ak18 Senagg bende hep aç karnına gittim canım alttan muayenede oldum sorun yok dedi doktorum. Ama son çare rahim filmi sanırım 🤷♀️
Senagg Bus_ak18 çocuk isteyeli ne kadar zaman oldu ki kardeş? Bence başka bir doktora git ya da bitkisel şeylere alerjin falan yoksa onları dene.tamam değer yüksek değil belki ama herkesin vücudu farklı belki vücut o prolaktini fazla görüyor olmuyor yani.🤷🏻♀️
Bus_ak18 Kızlat bisey söylicem ama utandım belki sizde de öyledir 🙈 gögüs uyarılmasıda yüksek çıkmasnda en önemli unsurmuş.. çünkü uyarıldıkca süt hormonu olan prolaktin hipofiz bezinden salgılanırmıs.. bilginiz olsun🙄
Senagg Bus_ak18 evet yaa onu bende okudum. Özellikle ilişki sırasında göğüsleri uyarmak doğru değilmiş. Dikkat etmek lazım 🤷🏻♀️
Bus_ak18 Senagg evlendiğim ay gebe kaldım düşük yaptım. 1.5 senelik evliyim canım. Haklısınız bitkiselde çok sey duyuyorum faydasını görende çok ama onada cesaret edemiyorum çünkü kimi rahim duvarını inceltiyo kimi kalınlastryo vss şeylerde duydum. 3 farklı doktora gittim her seferinde alttan muayene oldum ve fobi oldu bende artık😒 bakalm bu ayda olmazsa nasip artık
Bus_ak18 Senagg aynen canım ben hep uyarılıyodm malesef😔🙈 doktorada bunu demeye utandım. Şuan daha dikkat ediyorum artık nasip bakalım
Senagg Bus_ak18 anladım canım 😘 Rabbim bilir en hayırlı zamanı nasip inşallah. Adet düzensizliğin oluyor mu peki
Ftmklc0 Bus_ak18 Once 1 tane sogani kabuklariyla birlikte fırınıya koy iyice pişsin o piserken o arada.1 litre süte 1 bağ maydanozu koyup iyice kaynat omuzunun üstüne battaniye At yarı çıplak halde o buhar iyice sana gelsin terle sen sıcak odadan hiç çıkmadan esin 2 3 defa ısıtıp getirsin öyle yap daha sonra esin sana elbise getirsin kıyafetlerini sobanın önünde ısıtıp giy ve o pişen soğanın cücüğünü fittil gibi kullan 1 bardakta sicak süt iç uyu dinlen sabaha kadar yine terlersin yine kıyafetini değiştir o içindeki bütün iltihapı söküyor bu öyle Kolay çocuk oluyor. Ben adetimin son günü yapmıştım. O soğan içind e kalmaz kendiliğinden düşer sonra. Kafanın karıştığı yerde yine sorabilirsin insallah şifa olur rabbimin neyi vesile edeceği bilinmez insallah olur bunu sadece 1 kere yap hep yapmana gerek yok. Gün aşırı ilişkide bulunun belinin altına yastık köy ve ayaklarınıza 10 15 dk yukarı kaldırabilirsin
Betul3535 YCyesim30 benimde yüksek çıkmıştı Ebru destan hamilelik çayı var 3 tane bitki kendim aktardan aldım 2 ay sadece adet dönemimde içtim düştü bir kaç ay sonra hamile kaldım araştırın derim ben
YCyesim30 Betul3535 Doktor ilaç vermiyorsa yapacak bir şey yok dediğiniz çayı araştıracağım teşekkürler,
YCyesim30 benim de 60 larda çıktı bende 8 aydır hamıle kalamıyorum :( ve doktor banada ılac vermedı :(