Yagmur_9458 Fasulyeninannesiii Bugn tam 38 haftalk oldk dogum pozisyonunda kanala da indi ama ne sancı ne acılma hic bisey yok merk ediyorum ne zmn dogcak simdilik keyfi yerinde ya aralık son günler gelcek yada en son 1 ocak dendi bakalm nasl olcak ilk dogum nasl yapcm kaygısıda cabası 🙄😂🤭
35ilknur35 Deniz2961en azından püre falan yap muzu öyle ye canım doğuma az kaldı çünkü dilinin geçmesini bekleme
Dilaraatac Sibel1991 valla hayır demem ama yıl da kazanmasın ne kaldı senenin bitmesine 🙈 aman aman vaktinde hayırlısıyla gelsin de bittim yandım özleminden💙
Fasulyeninannesiii tubizm alir canm telaslanma ben duzensiz beslendigm halde tam 2 haftada 600 gram almis
miniknokta Fasulyeninannesiii bugün 36+0 olduk 🙊 aynı duygular bende de mevcut ve biraz baskı hissediyorum arada da bel ağrısı 🤰🏼
Syst333 Fasulyeninannesiii hıı tamam canım ilk aylarda düşük olur diye önermiyolar son aylarda da doğuma yardımcı olsun diye yiyolar ya rahim ağzını yumuşattığını biliyodum yiyim o zaman 😂
Denizincani Fasulyeninannesiii artik kalsin demiyorm canim bir an once gelsin istiyorm cok skldm bunaldim 😏😏 36 haftamizdayiz hazirligmz tamam temzligim de bitti yeter da bende canim 😇
Zuzum_20 Fasulyeninannesiii 35+1 gunluguz kizim olacak ☺️ Agrilar grip de eklendi dunden beei zor insallah hemen kavusuruz kizimla 😍
kimsebilmesindiye Ocak annesi fazla oldugundan degil herkes surekli ocak anneleri diye baslik actigindan çok gorunuyor bitane açılsa ordan yazisilsa olur ama herkes pek merakli konu açmaya 🤔🤔
Gamzeli_1 Fasulyeninannesiii doğum tarihimiz 5 ocak fakat kızım daha ters durduğu için haftaya kadar düzelmezse sezeryan dedi doktorum tek temennim sağlık gelsin çok kendimi normale bağladım kaç gündür hareket vs yapyorm döner diye 😔