tubizm Fasulyeninannesiii 34+2 olduk bugün. benim de göbek asagida ama genetik olabilir dedi, rahim uzunlugum iyimis. cinsiyetimiz erkek 👶🏻💙 33+5 de 2070 gramdik sadece bu problemimiz var pek kilo almıyor paşa 🙄
Annemmm2 tubizm bende 34+2 de 2.196 Dü bana da az geldi yani 🤷♀️ sağlık olsunda yiyorum ama bizim yememizle alakası yok sanırım
Dmlakkayaa Fasulyeninannesiii 37+2 olduk bugün dün çatı muayenesi oldum doktor uygun normal doğumu bekleyelim son çare sezaryen yaparız açılma falan olmazsa dedi . Heyecanla bekliyorum valla ben de ocaktan önce gelmesini istemiyorum onun da gelmeye niyeti yok gibi :) erkek bekliyorum ben de
Annemmm2 Fasulyeninannesiii 34+4 Ben de 15 ocak, çat kemiğim çok agrıyor 2. Sezeryan ım herşeyim hazır sağlıkla gelsin insallah hepimizin bebişleri kızlar ☺️ Dilimin üzeri yara sanırım suan en cok ondan cekiyorum bisey yiyip içemiyorum 😑 Erkek buarada ismi Gökmen kutay 😊💕
tubizm Annemmm2 evet canim gercekten ben de yiyorum. iki hafta sonra 500 gr aldircan dedi. keske elimde olsa. bi de ben de biraz tansiyon cikti, tansiyon bebekleri biraz minyon olur korkma dedi. ama seninki yine de iyi canim haftasiyla iyi bence.
35ilknur35 Annemmm2 canım yeterince yemiyorsundur ilk başka baya yedim çok kilo aldım ama bebeğimin kilosu oldukça iyiydi daha sonra iyi olunca ve kilo alınca az yedim kilosu düşmüştü sonra tekrar yedim tekrar aldı aslında bizimle alakalı çok yediğini düşünüyorsun ama yeterli gelmiyordur kuzum
Annemmm2 tubizm tansiyon kaç cıkıyor senin bende sağlık ocagında tansiyonda yükseklik var hafif dediler 13.8 cıkmıstı bilmiyorum
Annemmm2 tubizm 2 hafta da 500 gram alması zor gercekten insallah alır. Muz, pekmez, kaşar, peyniri, badem bunların kilo aldırdıgını duymustum 🤷♀️🤭
Fasulyeninannesiii tubizm alir canm telaslanma ben duzensiz beslendigm halde tam 2 haftada 600 gram almis
tubizm Annemmm2 13/9 falan cikiyor canim. basta 14/10 falandi. su an ilac iciyorum. 11 ve 12 lerde seyrediyo. icmesem muhtemelen cok cikacak. ama bebege giden kan akışı cok iyi dedi, şükürler olsun
Nursenamustafa 34+6 24 Ocak gibi gözüküyor erken gelmezse oğlum ikinci gebeliğim kızım var 3 yaşında bklm bu nasıl birşey olacak çok merak ediyorum herşeyi hazır dua ile bekliyoruz bklm cuma kontrol var ne var ne yok bizim oğlanda öğreneceğiz 👣😘❤️
Annemmm2 tubizm 13.8 yüksek mi ben bunu doktora hiç söylemedim canım acacba söylemem gerek mi basım dönüyor sürekli 🤷♀️ ben de bu durumu hiç bildrimedim
Annemmm2 35ilknur35 Sanırım kendimize göre cok yedigimizi düşünüyoruz demekki, şuanda dilim yara hiç bisey yiyemiyorum tam yemem gereken haftalar aslında biraz zorlucam ama 😑
tubizm Annemmm2 canim doktorun hic olcmuyor mu cok sasirdim acikcasi. 14/9 falan sınır diye biliyorum. hep takip et. ama mutlaka doktoruna da söyle. nasil olcmez dr aklim almiyor. korkma simdi bi de 13/8 cok cok yuksek bi tansiyon degil
tubizm Annemmm2 benim doktorum her gittigimde gider gitmez olcer. sen de soyle olcsun canim ya da eczanede olc yakinsa, varsa evde de olur takip et. bazi dr lar gamsız oluyor demek ki. insan hayret ediyor ya
Yagmur_9458 Fasulyeninannesiii Bugn tam 38 haftalk oldk dogum pozisyonunda kanala da indi ama ne sancı ne acılma hic bisey yok merk ediyorum ne zmn dogcak simdilik keyfi yerinde ya aralık son günler gelcek yada en son 1 ocak dendi bakalm nasl olcak ilk dogum nasl yapcm kaygısıda cabası 🙄😂🤭