Ayce09 hayalsu deneye bilirsin o zaman bi sakıncası olmadı ve hamile kaldım o ay etkisi olduğunu düşünüyorum aslında ben şöyle yapmıştım yumurtlama günüme 2 gün kala yaptım çok beklemedim bile üzerinde ilişki oldu 2 gün sonra şeffaf akıntım oldu yine ilişki oldu yani ben 2 ilişkiyle hamile kaldım ve ilişkiden sonra hemen kalkıp yıkadım ettim mantar olma korkum vardı sprem kalmasın diye baya uğraşıyodum ona rağmen kalmışım inşallah sendede etkili olur
150_gelartik Annevekuzusu hemen ilişki demişsiniz o kısmını anlayamadım ben. içerinin temizlenmesi için ne kadar süre beklemek lazım acıklar mısınız
Annevekuzusu 150_gelartik sütü ve maydonozu kaynatıp bir uzun kovaya koyuyorsun üzerine oturup etrafına battaniye sarıyosunki buharı dışarı çıkmasın hepsi o bölgene gitsin bi yarım saat oturuyosun öyle sonra kalkıp hemen birlikte oluyosun ve belinin altına yastık koyup ayaklarını dikip bi 15 20 dakika öyle bekliyosun bunu 5gün boyunca uyguluyosun zaten kovaya dökülen iltihapları görünce şok olucaksın sarı sarı böyle
Annevekuzusu 150_gelartik evet canım çok şükür ama hamilelikten dolayı orası hassas olduğundan yine oldum ama hemen geçti okadar uğraştırmadı yani 😊
Busraademir Yaprak- hayalsu beeen 😄 yani ole bikere yapmştım maydanoz buharına oturmaya çalıştm diyelim bidaha ki ay hamile kaldm ama ovülasyon testi kullanmştım bi ilgisi varmı bilmem😄
hayalsu Busraademir bu övülasyon testi önemli mi ki yani regli takvimi yükledim o takvimden bakıyorum ben mesela Cumartesi yumurtlama günün diyor
EbruIrmakAhmet Aybuke_veli onunla olucak şey demedim ki Allahtan gelicek gelirse demekki nasip olmamış yoksa maydanozda vesile olur bi dua da başka bişeyde
Ceylane hayalsu benim iltihabim vardi. Doktora fakan gittim ama tekrarlardi surekli. Bebekte düşünüyorduk iltihap ister istemez geciktirir dedi doktor. Biri bana maydanozu kaynatip buharina oturmami söyledi pek inanmadim ama yine de yaptım çünkü iltihaptan bıkmıştım artik. Denedim ve 1 ay sonra hamile olduğumu ogrendim. Tabi herşey kismet isi ama demek istedigim iltihabimi söktü ve gebelik yolunu hemen acmis oldu cok şükür tabi bu bor vesile öncelikle suan 35 haftalik hamileyim
Aselannesi_85 hayalsu ay onu bana dediler keçi sütünü kaynat, içine maydonoz u at buharına otur, hiç ne kist kalır ne iltihap dediler 🤭 Çok bilimsel gelmedi, bide ben sakarım heryeri mi yakarım diye yapmadım😆😆 yapanı da yapıpta hamile kalanı da duymadım
Busraademir hayalsu valla bende takvim kullanıyodum ama işe yaramadı o tahmini bence ben kesin olsun diye ovülasyon yaptım bide maydanoz buharına oturmuştum elhamdülillah şuan 38 haftalık hamileyim çok şükür😊
Mlkdurna hayalsu cnm bnm eltim oturdu.maydonozu ve 1 litre sütü kaynatıp buharında bekledi hamile kaldı ama onun aynı gğn başka bişeyler de yapmıştı .faydası var heralde
hayalsu Busraademir yani bilemedim bir kere aşılama oldu onda bile doktorun hesapladığı günle benim takvimim aynı güne denk geldi
nursan1 hayalsu evet duymuşum ama denememişim 😊 kötü bir şey değil zaten isterseniz deneyin başka bir otla da yapıldığını duymuşum ama adını hatırlamıyorum. O maydanoz suyu buharlaşıp bikini bölgesindeki mantarı falan götürüyor. Suyunuda için diyorlar çünkü aynı şekilde rahmi falan temizliyor idrar yollarını temizliyor enfeksiyondan iltihaptan. Sadece ben şeyi denemişim. Maydanoz suyunu içimişim soğan suyunu içmişim bunu tv de uzmanlar bile gösteriyor iyidir diye hamile kalma ihtimalini yükseltiyor diye. Bana bir kaç kişi önermişti maydanozu kaynat suyu ile de bikşnş bölgesini yıka demişlerdi buda mantar içindi yapmıştım etkisinide görmüştüm bekarken😊
nursan1 Yaprak- aynen sütün içine bir ot bırakıyorlar o otun adını unutmuşum hatırlamıyorum ama çok duymuşum😊
nursan1 Aybuke_veli batıl inanç değil bu. İltihabı mantarı falan söküyor doğrudur bu. Bende mantar olmuştu bekarken ve çokkk kötüydü baya bi kabarmıştı yara olmuştu maydanoz suyu kaynat ve yıkan demişlerdi yıkandım bi kaç defa ve onunla yaralar kurudu geçti hemen. Uzmanlarda söyler suyu iç diye . Kaynayanın üstüne de otur demelerindeki amaç o buhar bikini bölgesine temas edip iyi gelmesidir
nursan1 Aybuke_veli doktor ilaç verir ya buda onun gibi bir şey bitkisel bir şey o bitki iyi geliyor diye içilmeside faydalı yıkanılmasıda 😊