Sana en büyük örnek benim canım..😊 2sene çocuğumuz olmadı bi sıkıntıda yoktu sadece çok fazla iltihabım oluyodu ve evlendiğimden beri geçmek bilmeyen enfeksiyonum vardı sürekli ya idrar yolu yada mantar enfeksiyonu oluyodum gitmediğim doktor kullanmadığım ilaç iğne kalmamıştı artık doktorlar kronik diyorlardı.. sonra bu maydonoz süt buharını duydum ve sadece 3 gün yaptım o ay hamileyim..🙏😊 tabi en baş Allahın izniyle oldu bu sadece bi vesileydi canım..😊 Hem Allah bütün bitkilerde şifa koymuştur bu da bana şifa verdi Rabbimin izniyle..😊 Bir sürü tanıdığım var bu yolla hamile kalan hatta doktoru şaşırmış senin hamile kalman imkansızdı nasıl başardın diye düşün yani..😀 Bence dene bende inanmadım ama faydasını gördüm en başta içindeki iltihabı atıyo yumurtalıklarını rahatlatıyo tüplerini açıyo geç hamile kalacaksın diyelim bu yöntemle erkenden hamile kalıyorsun tabi başka sorunların yoksa iltihabı söktüğü için vajinanı temizliyo arkasından hemen ilişki yapınca hamile kalıyosun Allah'ın izniyle..😊 Bir dene bak sonuçta bişey kaybetmezsin banada dua edersin canım..😊 Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah sanada..🙏😊