Mrv1234 deletedmom572 canim aramazsa niye diyesinki mecbur sorucak eve giderken gelip aliyimmi diye sormazsa zaten hata hem esin daha cikmadimi isten 🤣
Minnakmucizemm deletedmom572 erkek milletinin akli başına gelmesi cok zor valla. Eşinizin tavrini da bilemem benimki mesela sinirlidir falan ama ben haksizda olsam sinirlendiğinde bi sure sonra kendi alttan alir sırnaşır falan yani her evlilikte kavgalar tartismalar olur tabi affedilmicek seylerin dışında.
deletedmom572 Minnakmucizemm Minnakmucizemm yok bu almaz Buda küser kavga eder lafını esirgemez sonra bütün suçu bana ata ata konuyu kapatmaya çalışır
Mrv1234 deletedmom572 bende 20 aylik kizim var 11 haftalik hamileyim supriz bi sekilde hamile oldugumu ogrendim beklemiyoduk istemiyodum ben esim olsun diyodu ama ben pek istemedim kucuk daha kizim diye ben soklar yasadim filan esim sevincden agladi hamile oldugumu ogrenince ama bana karsi tavir aldi bi ara sen istemiyosun da bebegi bilmem nede bi cok laf saymisdi istememe degil beklenmedik olmasina ihtimal yok gibiydi yani bunada sukur alalh verdi olmayanlarada versin bizde oyle sikinti yasamistik🤣🤣
deletedmom572 Mrv1234 ne güzel maşallah, her erkekte bir olmuyor demek ki, rabbim kimsenin yuvasına zeval vermesin🙏🏻
Minnakmucizemm deletedmom572 hadi ya 🙄 olsun sen yine de ofkeyle kalkma canısı insallah duzeltirsiniz aranizi🤲🏻
Mrv1234 deletedmom572 saol canim amin insallah bende cok ama cok cok zorluklardan gectim kafasina vura vura bu sene iyi sukur sikintimiz yok zorluklardan cok gecdim neler yasadim neler bu tip seyleri umursamam bile 😂
Dtgk deletedmom572 belki hediye alacaktır ona bakmıştır görmenizi istememiştir ☺️ Bana evlilik teklifi için yüzük almış zen pırlantadan aramışlar bende açtım haberim yok tabi kıza ben eşiyim sen kimsin demiştim çağrı hattındaki kız bi telaş yaptı ama iyi kıvırmıştı anlamamıştım sonradan söyledi mesela az daha o kadar yaptığı süprizi bozuyordum 😂
deletedmom572 Dtgk yok sanmam, eşimin bu yönleri hiç yok maalesef, bana der sen kendine her şeyi alıyorsun zaten özel gün dışında hiçbir şey almaz oda mecbur laf yapacağım diye
deletedmom572 Mrv1234 ben yapı gereği takıyorum canım ya ben de istemem takmayı ama çocuk olunca ona odaklanıp bu kadar takmam inşallah
Mrv1234 deletedmom572 inslalah takmazsin canim bende oyleydim artik bosverdim bu hayati kimse icin yasamiycaksin degmiyo
Sldmrt deletedmom572 bence eşiniz sadece birşeye gıcık olmuş:) saklayacak birşeyi olan adam açık açık “belki görmeni istemedğim şeyler var” gibi cümleler kurmaz :) bence siz eşinizin neye bu kadar kıl olduğunu düşünün zira sadece sizi sinirlendirmek istediği bariz :) ve tabiki evinize gidin bunda büyütülmeye değer birşey yok, konuşup çözebilirsiniz
Gamze_almira deletedmom572 canım eşinle eve git.araya sogukluk girince inan geçmez hiç.bazı bayan arkadaşlar eşime guvenirim yazmış valla ben eşimi severeim sayarım ama yeterı kadar guvenırım .Babama bile guvenmem hesabı var bende.Kendınden başka kimseye guvenme ama içinde şüphe oluştuysa merak etme çıkar kokusu yakında.erkekler zeki degil bizler daha zekıyız ve hislerimiz aşırı kuvvetli.Hiç uzulme canım