Hazal_orak34 Elifmustfa ay kalçamın üstüne ne uzanabılıyorum ne oturabılıryorum bıçak saplanıyor sankı
zehraezgi Hazal_orak34 keyfine gore bakiyorm bi ara artiyo bi ara azaliyo cokda asagida degil zaten cati muayenemde acilma cikmadi senin?
Hazal_orak34 zehraezgi benimde cıkamdı canım benımde sertleşme oluyor bır asgo bır yukarı ama yeri daraldı sanırım ondan yavaşladılar
zehraezgi Hazal_orak34 bende cok umitliydim tetikler diye ama yok bisey nisan filan gelmedi ? doktorun ne diyo yeni yili beklicekmi yoksa ay sonuna alicakmi
Hazal_orak34 zehraezgi vala 29 Aralık dıyor ama bu ayı bıtırebılır de dıyor belli de olmaz canı erken ısterse dıyor 😀aşagı İnmemiş daha
zehraezgi Hazal_orak34 benimkinin az suyunda azalma var persembe bakicak bidaha karar vercez 29 unu gecirmesek iyi demisti en son🤔
duyguyilmaz 37+6 ben de hergun bekliyorum ya. Kasilmalar disinda tik yok. Ben de kizim erken gelcek saniyodum hep🙊
Hazal_orak34 duyguyilmaz vala bende erken beklıyorudm ama ben Kasım’la varda bıle anlamıyorum yanı karnım sertlesıyor
duyguyilmaz Hazal_orak34 karninin komple tas gibi olmasi ya da bebek biyere totosunu dayamis gibi olmasi kasilma karnin yamulur boyle😥
elifsahraa Hazal_orak34 ay inşallah ya 37 den beri dogsun istiyorum 40+2 oldum hala gelmeye niyeti yok
elifsahraa zehraezgi vijanadan ilaç vericem dedi internetten baktım fitil yazıyordu suni mi dedim hayır dedi genelde işe yarıyor dedi olmazsada sezeryana alıcam dedi inşallah normal olur sezeryan istemiyorum
Vera18 Hazal_orak34 aynıyız benimde 38+3 kızım olucak 😊 gelmeye de pek niyeti yok hiç bir belirtim yok 😅 aman perşembeye kadar gelmesinde sonra ne zaman isterse gelebilir 😀