lazkizi61_ Hazal_orak34 bizde 39+4 uz senin gibi durumum gelen giden yok😑😑 yarın kontrolüm var çatı muyanesi de hiç olmadım yarın mutlaka yapar diye düşünüyorum ona göre bişey soyler galiba artık doğsun istiyorum😥😥
cinaroglusinem Elifmustfa bende 2-3 gündür sağ üst bacaktan kalçama kadar ağrı başladı. Halada çok hareketli 🤷🏽♀️
Hazal_orak34 Elifmustfa ay kalçamın üstüne ne uzanabılıyorum ne oturabılıryorum bıçak saplanıyor sankı
Hazal_orak34 lazkizi61_ bende oldum geçen hafta ama burda catıdan sonra ıste Doğum olur falan dıyorlardı ama Yok yanı
Mehtsp23 Hazal_orak34 39,5 deyim bugün ilk defa çatı muayenesini oldum, 3 santim açıklığım var ara sıra oluyo sancı
Hazal_orak34 zehraezgi ahaha ay hıc sorma canım ama benımki iki gündür az hareket edıyor senın de öyle mı
zehraezgi Hazal_orak34 keyfine gore bakiyorm bi ara artiyo bi ara azaliyo cokda asagida degil zaten cati muayenemde acilma cikmadi senin?
zehraezgi Hazal_orak34 bende cok umitliydim tetikler diye ama yok bisey nisan filan gelmedi ? doktorun ne diyo yeni yili beklicekmi yoksa ay sonuna alicakmi
elifsahraa Hazal_orak34 ay inşallah ya 37 den beri dogsun istiyorum 40+2 oldum hala gelmeye niyeti yok