Ayshhe Kızlar sadece bir genimde Mthfr C677T heterozigot çıktı bir doktorum pıhtılaşma yok asprin iğne kullanma dedi diğeri doğuma kadar ikisini de kullan dedi sizce ne yapmalıyım?
Prenses39 Ayshhe bende de pıhtılaşma yok ama tedbir amaçlı kullanıyorum doktor verdi iki kaybım olduğu için
pyymamm Ayshhe benimde tek genimde vardı ama detayını unuttum iğne kullanıyorum bir kimyasal bir düşük var benimde . Baska bir doktora daha sorun bence ona göre kullanırsınız ilaç
Ozqe_tolqa Ayshhe benimde pihtilasmam yok ama oksapar igne kullanıcam doğuma kadar iki kaybım.oldugu icin
Dlktpl Ayshhe bende de aynı gen var bırde 4g/5g paı cıktı coraspın kullanıyorum banada bazı drlar kullanma ddı sen ıyı bır dr a gıt kullan ben kullan dıyen drlarla devam edıyorum
Prenses39 Ayshhe benimde aynı ilki boştu ikincinin kalbi durdu Allah herkese sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
Gul_mom Dlktpl benim de aynı genler heterozigot bir sorun oldu mu gebelikte ? Bana da aspirin verdi sadece doktor
Minnakkurabiyeveannesi27 Dlktpl canım bende de 3 tane gende görüldü pıhtılaşma ama doktor bana gerek yok diyor sen kaç haftaliksin birde ne zaman baslaidn kullanmaya
Dlktpl Ayshhe anladım cnm uc ay dolanankdr yasakmı yolculuk ben hamıle kalımca ucakla aılemın yanına gıtmeyı orda yasamayı dusunuyorum
Ayshhe Dlktpl Uçakla gitsem bile direkt memlekete gidemiyorum ankaradan yine otobüsle gitmem gerekiyor 3 aydan sonra gittikten sonra bende gelmeyi düşünmüyorum canım
Dlktpl Ayshhe evet cnm en guzelı cunku bnmde aılem uzak cok bırı olmalı sureklı yanımda bende ucak ve ıkı saat otobus kullancm allah ol derse hıc bısı de olmaz
Ayshhe Prenses39 Önemli bir testmis çiğ etten iyi yikanmamais sebzeden bulaşıyormuş mutlaka yaptırmak gerekiyor
Betul3535 Ayshhe benim testlerimde pıhtılaşma çıkmadı ama bir kaybım olduğu için oksapar kullanıyorum başından beri bence doktor kullan dediyse sizde kullanın Allah korusun birşey olursa üzülürsünüz