GlinDirim Güzel hamişler merhaba biz 38+3 olduk gelmeye de niyeti yok sanırım prensesin sizde durumlar nedir ☺
aslicerkan GlinDirim bizimde son 11 gun benim yalanci kasilmalarim epey artti doktorum iyi bir sey olduğunu söyledi onun haricinde bekliyoruz kızımızı bakalim hangi gun gelecek 😊
Semracolak GlinDirim bende 38+6 haftalık hiç bi ağrım bişeyim yok bende merakla bugün yarın mi diye bekleyip duruyom bakalım insallah uzamaz yaa beklemek böyle daha strese sokuyor insani😊
GlinDirim Asyamduru 1tatlı kaşığı bal , çay kaşığının ucuyla zencefil tozu , 2 3damla limon yarım cay bardagı ılık suya koyup karıstır iç canım bogaza öksürüğe çok iyi geliyor ☺ geçmiş olsun
anneyimben12 Yaaa zaman geçer de bizim de 10 günümüz kalır mı acaba bi avaz da kurtulun kızlar allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasib eder hepimize inşallah 😻
GlinDirim anneyimben12 Bende öyle diyordum acaba bizde 30lu haftalara gelir miyiz diye ama şuan bitiyor bile ☺ Amin inşallah🙏🏻
elifelif Bnde bugun 38+3 olduk kassık agrim cok var sadece nst de sancim cikmiyor bakalim ne zaman gelicek oglusum 😊
Zeynepmum Kızlar benim de 9 günüm kaldı 1 cm açıklık var ama sancım yok. Açıklığımın artması için hurma merdiven dışında ne yapabilirim?
Svcnn Zeynepmum hurma bnde buaralar baslamk istrm gunde kacar tane yememz lazm acaba fayda etmesi ivn cok.cok mu yemlyz
Alihan 39+4 olduk nişan geldi sanci ara ara belimden kasijlarima dogru ama gercek mi yalanci mi bilmiyorum stresten uyuyamiyorumda ne yapsam ki yaa
Momy2 Alihan Doğum sancısı gibi duruyor sanki.sancıların arası kaç dk ona dikkat et ve giderek süresi kısalırsa şiddeti artarsa Doğum başlıyor demektir 😉
Alihan Momy2 ya 4 -5 saattir ara ara sancim var .arası yirmi dk da bi oluyo bazen on dk da bi oluyor gözüm hep saatte. Ama şiddet olarak hep aynı ve gelince bi dakika falan sürüyor hemen kalkip yürümeye basliyorum sonra geçiyor. On on bes dk sonra yine aynı oluyor
Momy2 Alihan doktorum düzenli 5dk da bir olursa hastaneye gel demişti.için rahat etmiyorsa gidip Nst Yle baktır
Alihan Momy2 daha sanci arasi çok sıkı değil diye gitmedim ama yanlis mi yapiyorum bilmiyorum. Biraz daha bekleyim dayanamicak gibi olursam arasi bes dk ya inerse giderim zaten insallah artij dogum yaparim
Zeynepmum Svcnn çok değil ama tek sayılarla yiyin diyolar canım ben genelde ya 5 ya da 7 tane yiyorum