Handeaslan616139 Hilaldmrl 4 aya kadar kullandım sonra park geçtim 1 yasında odasına gecırdım güzel canım ben memnun kaldım 🙂❤
YamacDemirinAnnesi Hilaldmrl ben aldım çok güzel duruyo fazla yerde kaplamıyor 1 yaşına kadar kullanabilirsiniz diyorlar ama inanmıyorum, 7,8 ay kullansam bile yeter sonra odasını yapıcam hayırlısıyla 😇😇
ElifDemirciKeskin Hilaldmrl ben 2. Çocuğuma kullandım sepet beşik 8 aya kadar yatırdım sonrasında oda hazırladım zaten. çok kullanışlı ve sıcak oluyor sepet beşik tavsiye ederim şimdi 3. Bebeğime hamileyim inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur 🙏
Cancan Pinaryyim ben de aynen ck şık ama ck kısa süre kullanabileceğimi söylüyorlar. Fiyat olarak da ciddi rakamdalar. Kararsızım iki ayrı beşik mi alayım yoksa bir tane büyük mü.
Elfszgn Hilaldmrl ama bir model vardı acaba bska modelleri siparis üzerinemi getiriyolar anlamadm intrnet sitesnde var üc dört model
Feridealbayrak Ya kızlar anne yanı beşikler varya korkuluğunu indirince yatağa yapışıyor onlardan nerde bulabilirim bilgisi olan varmı? İstanbulda yaşıyorum 😊
Eby Feridealbayrak ikinci el düşünürsen sahibinden. Comda var baya. Zaten 4-5 ay kullanılıyor genelde temiz sağlam oluyor
SerapUGR Feridealbayrak. Bebekonfor internet sitesinde görmüştüm bende o şekilde almayı düşünüyorum Ürün kodu e29 du sanırım
SemihenayArslan Feridealbayrak bende bebekonfor dan sipariş verdim 250tl anne yanı sallanabılır özellikde.içindeki yatağı nevresımi cibinligi dahil fiyata . Kargo ücretsiz
SerapUGR SemihenayArslan bende bebekonfordan sipariş vermek istiyorum ürünlerin kalitesi nasıl tabiki o fiyatlara çok kaliteli bişey beklemiyorum ama hemen kırılcak dökülcek bişeyde olmasın tabi 🙏
pamuksekerinannesi Hilaldmrl Bende ya onu ya da anne yanı alayım diye düşündüm ama sonra gereksiz geldi.. Park yatak alcam bide zaten oda yapcam onun yerine başka bi eksiğini alırım diye düşünüyorum...