Selam kızlar 39+2 günlük hamileyim açılmam filan hiç yok ara ara sancı oluyor günlük 1 saat yürüyorum merak ettiğim kaçıncı haftada dogum
yaptiniz ?
Erkek bebek anneleri kaçıncı haftada doğum yaptınız ?????
Alparslnbuss ne güzel erkenden 😬
Yasemineliz 38+6 🥰
Yasemineliz bende 39+2. Dun gittim acilma sanci hicbirsey yok :(
Yasemineliz korkutmak gibi olmasin ama 39+2 gecesi sancilarim basladi 39+3 de dogurdum oğlumu🤗
Dorukunannesi95 keşke bende de açılma filan olsa beklemek istemiyorum 41 haftaya kadar yoksa suni sancı verecek 😭
canimoglum53 aynı dertten muzdaribim yürüyorum ama fayda etmiyor sanırım 😑
Yasemineliz 35+4 te yaptım canım gebelikte suyum fazlaydi bebegimde tersti sabah namazinda uykuda suyumun patlamasiyla acil sezeryanla dogum yaptim
Yasemineliz ben cati agrisindan yuruyemiyorum pek evin icinde dolasiyorum anca. Pilates topu var bide onda zipliyorum o kadarcikk
Yasemineliz büyük bi leğen tarzi biseyin varsa sicak su ile doldur içine otur canim hafif hareketler yap asagi yukarı saga sola inanılmaz etkiliyor
yigitmom_ çok erken doğum yapmışsınız 😑
Dorukunannesi95 deniyeyim bunu teşekkürler 🙏
canimoglum53 insallah sağ sağlık kucağınıza alırsınız beklemek zor gerçekten 😐
41+5
Yasemineliz ya bu hamilelikler nasıl hesaplanıyor 5+1 ,, 22+3 fln nasıl oluyor
MinikTavsanim mesela 22+3 haftalık 22 hafta 3 günlük olmuş oluyor 5 ay 4 günlük hamile olmuş oluyorsunuz
39+5 te. Sabah 6 gibi düzensiz sancılar başladı akşama kadar düzene girmesini bekledim ve direndim. 17.00 gibi hastaneye gidince 6 cm açıklığım vardı. Nişan gün içinde geldi, suyum hastane koridorunda açıklık için yürüyüş yaparken kendiliğinden patladı. 19.00 da oğlum kucağımdaydı.