Merhaba arkadaşlar🤗 38+4 teyiz bugün çatı muayenem vardı doktorum yumuşama var dediPerşembe günü tekrar çağırdı doğum sizce birkaç güne olur mu

Cancan60 hadi ya😅 internette hep bir hafta içinde de başlayabilir birkaç gün içinde de yaZıyor doktorum da perşembe günü yumuşama artmışsa cuma yatışını yaparız olmadı kendi seyrine bırakırız dedi

Bsrerkn4201 ilk defa mı yaptı çatı muayenesini bebek kanalda mı onun hakkında bişey dedi mi hayırlısıyla olur inşallah doğumunuz bende yarın 38 olcam Cuma da çatı muayenesi yapacak

Bsrerkn4201 sanırım doktorlarımız aynı medicana da Nil hanıma mı gidiyorsunuz eski paylaşımınızdan gördüm🙊

Bsrerkn4201 azer hanımı çok övüyorlar siz memnun musunuz nasıl gidiyo videolarını görüyorum İnstagram da

Bsrerkn4201 bi an bu postu kendi postum sandım ben de seninle aynı durumdayım açılma yok yumuşama var 38+5 im perşembe tekrar bakacak olmazsa cuma günü suni sancıyla doğumu başlatacak çünkü bebek 4 kg a yaklaştı 😞

Bsrerkn4201 gebe okuluna gittiniz mi medova da normal Doğum için bide bebeğinizin kilosu nasıl en son ne kadar dedi

Ozlemsss evet çok benzermiş gerçekten benim bebeğim de şimdiden 3600. Hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah🙏🏻

2705merve evet şu an için çok memnunum çok tatlı dilli samimi sevecen bir doktor ben de çevremden çok övgü aldığım için oraya yönlendim zaten

Bsrerkn4201 ben eğitim araştırmada gittim oradaki ebeler de Doğum koçu çok ilgililerdi

2705merve perşembe günü eğer açılma olmazsa doğumu seyrine bırakırız dedi yani
                  Biraz daha bekletecek sonrası nolur tabi bilemiyorum. Her şeyin doğal olmasını istiyorum ama nasip