Bus_ak18 A_C_04 gelmedi valla canım ya.. n11 den siparis verdim gözüm yolda kaldı normalde ertesi günü geliyo demişler ama halâ haber yok😭
A_C_04 Bus_ak18 bnde gittigidiyor dan sipariş verdim bi hafta gelmedi eşim bütün kargolara baktı yok böyle sipariş dediler Sonra müşteri hizmetini aradı kadın 5 dakkaya siparişiniz elinizde dedi sonra geldi.
aysegul-2509 Bus_ak18 ben aynı markayı gittigidiyordan sipariş ettim hemde 2 defa ikisindede ertesi gün elimdeydi
Bus_ak18 A_C_04 bende kararsız kaldım hangisinden siparis versem die en son n11e verdim. Bendeki de şans bu ya pazar gecesi verdim bugun 3. Gün bakalım. Hala yolda görünüyor bugun 9. Gün inşallah gelir bugun yada yarın başlamam lazım
Bus_ak18 A_C_04 oda iyiymiş canım ben bu ay olmazsa birdahaki aya artsın die 50lik siparis verdim ama nasip bakalım🤷♀️ hayırlı haberlerle inşallahh
Minikmucizem_ Bus_ak18 adet bitti bi hafta sonra duzenli olarak hergun yaptim. 12. Gun koyulasmaya basladi 15. Gun en koyu halini aldi
Minikmucizem_ Bus_ak18 kargolarda gecikme yasaniyo 2 haftadir efsane cumadan dolayi asiri kargo varmis. Benimde bekledigim bi kargo var 20 gun oldu gelmedi 😑
Bus_ak18 Minikmucizem_ ayyy deme öyleee😭 baska bisey olsa sorun değildide teste başlamam lazım keske daha önce siparis verseydim😔
aydandir A_C_04 ben kullandım ilk denemede hamile kaldım 30 lu almıştım iki paket kullandım sadece diğerleri elimde kaldı akrabama verdim
Ybb aydandir şu an görür müsünüz bilmiyorum ama kaçıncı gün başladınız kullanmaya kaçıncı gün kırmızı oldu