A_C_04 Laboquick Ovulasyon Testi kullanıp memnun kaldınız dı? Kullandıktan sonra hamile kalan oldumu?
FatmaE123 A_C_04 ben innovita ovulasyon testiyle gebe aldım, adet düzensizliğim vardı yumurtlama dönemimi testler sayesinde öğrendim ve ilk ayda hamile kaldım ☺️🙏🏽
Deebg A_C_04 ben kullanmıştım ama pek memnun kalamadım canım çizgiler belli belirsizdi kontrol çizgisi bile oluşmuyordu 🤔🤔 innotivanın testlerinden kullandım diğer ay 7 haftalık hamileyim şimdi öneririm😊
Sifa0033 Tugce1803 bende 3 ay kullandım Ebru abladan 3. Ayda oldu canım Rabbim sanada nasip etsin tez zamanda
Tgcy A_C_04 A_C_04 ben kullandım canım memnunım gösterdide cok damlatmamak gerekiyor . Ve sanırım şuanada bişiler var gebelik testim silik çıktı 🙏🏻
Hayal14 Ben üç ay falan kullandım ilk iki ay tam anlamıyla takip etmedim üçüncüye daha tecrübeli oldum üçüncü testte hamile kaldım
Bttll A_C_04 ben memnun kaldım canım ve hamıleyım 😊 test yaparken sıvı alımına dikkat etmen gerekiyor cok onemlı.
Bus_ak18 Edanurrr testi hangi gün yapmaya başladın ne zaman çift çizgi gördün ve ne kdr devam ettin vs canım.. bende yarından itibaren yapmaya basluycam cok heycanlıyım da 🤫