Sedahkn Kızlar tam bir hafta oldu düşük yapalım antibiyotik kullandım kanamam durdu yinede doktora gitmem gerekir mi
Taze_hamis Sedahkn canım düşükten sonra içinde parça kalmış mı kalmamış mı diye bakıyorlar. Kanama durdu diye gitmemeZlik yapmamalısın.
Taze_hamis Sedahkn allah bi daha göstermesin canım bende 2 kere bebeklerimi kaybettim 😞 allah kimseye bi daha göstermesin sağlıklısından bebeklerimiz olsun inşallah.
Mororkide Sedahkn on gun sonra kontrole gel dıyolar genelde ultrasonla bakıyolar parca kalmamıs dedıyse gerek kalmıyo tekrar gıtmene
Sedahkn Handan17 düşükten hemen sonra gittim kürtaj olmam gerekiyor mu diye doktor hi bsy kalmamıs dedi yinede gitmeli miyim
Taze_hamis Sedahkn yani o zaman bilemiyorum eğer doktor bakıp içinde bişey kalmamış dediyse gitmene gerek yok. Ben kürtaj oldum 1 hafta sonda gittim içinde bişey kalmamış temiz demişti. Ama kanamam hala devam ediyordu. Kanama kesilince gitmedim doktora canım
Sedahkn Taze_hamis kanamam bitti canım tam bir hafta oldu düşük yapalım peki düşükten ne kadar zaman sonra cinsel ilişkiye girilebilir bnm ilk hamileliğimdi ve hiç bilgim yok 😕
Bus_ak18 Sedahkn Kanama bittikten sonra girebilirsin canım. Ama doktorun korun ve korunma dedi mi ona dikkat et. Bana korunmamı söylemedi
Taze_hamis Sedahkn canım bence rahat 1 hafta ilişkiye girmesen iyi olur. Enfeksiyon riski olabiliyormuş .
Bus_ak18 Eğer düşükten sonra doktor gel deyip gittiysen ve birsey kalmamıs temiz dediyse gitmene gerek yok bence.. bende daha önce kendiliğimden düşük yaptım 1 hafta sonra falan gittim beta bakldı ve karından bakıldı kalmamıs çok şükür😌
Sedahkn Bus_ak18 düşükten sonra ertesi gün gittim canım doktor baktı kürtaja gerek yok dedi tekrar kontrole cagırmadı zaten ilişki hakkında bsy demdi
Mororkide Sedahkn bende kaybettım agustos ayında ogrendıgım gun bebegımı kaybettım kanamam oldu on gun sonra gıttım kanamam 12gun falan sürdü bebek ıstıyosan korunma dedı bana sen bılırsın dedı kısaca tabı o durum cok agır toparlanmak ben zor toparlandım hiç bişe dusunememıstım bır süre
Taze_hamis Sedahkn birde ilaçla mı düşürdün bebeği yoksa hiç ilaç kullanmadan mı düştü de sen doktora öyle gittin?
Bus_ak18 Aslında o anın paniğiyle sormamız gereken hersyi unutuyoruz. Ben sormuştum korunmalı mıyım diye oda gerek görmedi ama ben hemen ilişkiye giremedim çünkü pskolojikmen düşükten sonra kendimi hazır hissedemedim..
Mororkide Bus_ak18 aynen oyle oluyo ıkı ay agladım psıkolojım felaket bozuldu sanki dünyam degıstı karanlıga düstum odonem yasayan bılıyo gercekten