fatma1993 Gizem_37 ya aslinda ben ozelde dogumumu yaptiricam sadece detayliyi bi baska doktorda yani devlette yapsam sonuclarini ozeldeki doktora verme sansim var mi
Gizem_37 fatma1993 o doktora gore degisiyor canim bazi ozeldeki doktorlar kabul etmiyorlar ama benim doktorum kabul ediyor sagolsun
fatma1993 Gizem_37 Gizem_37 acaba ayrintiliya onem veriyor mu devlette burda pazi postlarda devlet cok incelemiyormus diye yazmislardi .siz nedersinuz
Gizem_37 fatma1993 kastamonuda yaşıyorum hem devlete hem ozele gidiyorum canim ama ozeldeki testler malum cok pahali sagolsun ozeldeki doktorum anlayisli devletin yaotigi testi kabul ediyor 2doktor bakiyor yani testlerime
KAylaaa 20+2 haftalık bebeğim. 61 ile başladım şuan 68-69 bandında gidip geliyorum🙈🙈 doktoruma fazla hızlı alıyorum dedim. Yoo normal ilerliyorsun dedi. Bundan sonrası daha da hızlı alırsam diye çok korkuyorum😔😔🙈
busra0101 fatma1993 63 kilo ile hamile kaldım. Kilolu hamile kaldigimi düşünüyorum. Şuan 19+3 te 63-63 buçuk arasiyim Hedef 70 le bitirmek
KAylaaa fatma1993 boyum 168. Çok belli olmuyor ama. Bebeğimin gelişimi ilerde. İlerleyen haftalarda gebelik şekeri çıkar diye de endişeliyim. Hakkımızda hayırlısı olsun
kitapkurdu fatma1993 17. Haftama kadar 1 kilo almıştım. Haftaya kontrolüm var 20+2 de bakalım almış mıyım kilo çok merak ediyorum 🙆🏻♀️